Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy ha átszakad a szűzhártya...

Hogy ha átszakad a szűzhártya akkor a hímvesszőt nem szabad kivenni, és a törölközőt kell magunk alá tenni?

Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Miert ne szabadna?szerintem nem kell torulkozo,vagyis en meg nem hallottam.Minek kellene?
2009. márc. 4. 16:24
 2/8 anonim válasza:
79%
Verzes eseten,hogy ne legyen veres a lepedo[vagy akarmi ami alattad van],de szerintem a penisz re nincs szabaly,hogy ne lenne szabad kivenni...
2009. márc. 4. 16:26
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

mi van???? pénisszel magadban törölközőt gyűrőgetsz magad alá???

előtte lenne logikus odatenni elővigyázatosságból...akkor vmi nagyobbat...nem közben

2009. márc. 4. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Előtte pakolj törölközőt oda, ne közbe meg utána. A péniszt pedig nem kell kivenni, miért kellene? Folytathatjátok, lehet még a végén egy bazi nagy orgazmus lesz belőle :D Amúgy meg az se biztos, hogy észreveszitek, mikor átszakad...
2009. márc. 4. 17:27
 5/8 A kérdező kommentje:
A törölközőt elővigyázatosságból gondoltam.De egyesek nagynak képzelik magukat,és bunkók.
2009. márc. 4. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki szabad venni, ahogy jónak érzitek..a törölköző állítólag nem árt, bár nekem semmi vér nem volt, ugyh sztem felesleges mert ha jön is az sztem elég kevés...
2009. márc. 4. 22:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy normálisan válaszoltál.
2009. márc. 5. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne szabadna kivenni? Ha úgy a jó neked, hogy kiveszi, akkor vegye ki. Ha folytatni akarod, akkor meg hajrá. Ne vértócsát képzelj magad alá...Csak pár csepp az egész. Törölköző vagy nedves törlőkendő megoldja a problémát.
2009. márc. 5. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!