Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Ti képesek lennétek...

Fiúk! Ti képesek lennétek csak azért otthagyni egy csajt, mert még szűz?

Figyelt kérdés
Régebben féltveőrzött kincs volt,ma meg már szinte teher amitől minél előbb meg kell szabadulni...Rengeteg olyan pasit ismerek aki szerint a szűz csajokkal sok a macera és nem érdemes velük foglalkozni és inkább akkor jöjjönek,ha már " beavatottak".
2011. ápr. 14. 15:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

2hónapja van barátnőm,és szűz.

Örülök neki hogy szűz,és hogy én leszek neki majd az első

nem fogom siettetni..:)

várnék rá még bármennyit:)

19/F

2011. ápr. 14. 15:29
 12/20 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat.Egyébként én nem sirok az ilyen fiúk után és konkrétan ilyen még nem is történt velem.Egyszerűen sok pasit ismerek akinek "macera" a szüzesség és kiváncsi voltam mások véleményére is...
2011. ápr. 14. 15:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem..sőt, " +pont " :DDD
2011. ápr. 14. 15:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2011. ápr. 14. 15:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyesééég!! Ha egy pasi igazán tiszta szívéből szeret az neki nagy öröm, hogy megbízol benne, és elveheti azt tőled amit már más nem tud. Ha meg azért NEM kellesz neki, mert még szűz vagy, akkor az a pasi nem szeret, csak párszor leakar veled feküdni és ennyi. És ilyenkor nem szárad a lelkén a szüzességed!:) Remélem segítettem!:) Puszi!:)
2011. ápr. 14. 16:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

csak olyan hagyna ott akinek csak sex kell

akinek pedig fontod vagy nem hagyne el semmi penzert:)

( o de orulnek en is ha ilyen baratnom lehetne :) , de sajnos meg nem volt egy sem valahogy mindig elutasitanak )

22f

2011. ápr. 14. 18:48
 17/20 anonim ***** válasza:
24%
Ha baromi hosszú ideig játszaná az elérhetetlent, akkor mehetne a p.csába.
2011. ápr. 14. 21:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék ha egy lány nekem adná a szüzességét,sajnos nem volt ilyen az életemben.34F
2011. ápr. 15. 11:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
16.28-nak igaza van,arról nem is beszélve aki ezt mondja "szűz csajokkal nem érdemes foglalkozni inkább jöjjenek a beavatottak"önző módon az ilyen csak saját magára gondol hogy minnél jobban kielégítve legyen
2011. ápr. 15. 21:44
 20/20 Kelike válasza:

Nekem is volt ügyem olyan sráccal, akiről hamar kiderült, hogy csak szexre utazik... rövid úton dobtam is! És sajnos nem ő volt az egyetlen! Mikor középsuli elejénél jártam, mindenki cikinek tartotta ha valaki szűz volt, hála az égnek később benőtt a fejük lágya! Én még most is arra várok, hogy legyen valaki, aki érdemes lesz rá! Régebben nagyon sokat sportoltam, naponta 2 órás edzéseim voltak, így fiuzni sem voltidőm, mikor ennek vége lett, meg olyanokkal hozott össze a sors, akik megbántottak, de rá kell jönni, ezek nem is a lányt szeretik, hanem önmagukat!!! Régi ciki ma már büszkeség!! Nem baj a külömbség, és nem szabad semmit elkapkodni, mert van aki később megbánja, hogy lefeküdt az első lehetőségnél!!

20/L

2011. ápr. 19. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!