Mit tudok csinálni, hogy túl tudjak lenni egy régi
eseten, és el tudjam felejteni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy kb. másfél évvel ezelőtt voltam egy buliban és ott kis híján megerőszakolt egy fiú, akkor voltam 14 éves...Majd egy évre rá összejöttem a mostani barátommal és mikor már jártunk 3-4 hónapja akkor elmondtam neki ezt az egészet, és ő meg is értette és nagyon figyelt rám, semmit sem siettetett el. Most 16 éves vagyok és nem rég voltunk a barátommal 7 hónaposak. Tegnap le akartunk feküdni egymással, mert úgy éreztem én is hogy már túl vagyok ezen az egészen, és hogy én is akarom...Ezzel nem volt semmi baj de mikor oda került a sor hogy belém hatol szerintem nagyon megijedtem, mert elém került az a kép mikor meg akart erőszakolni a másik fiú és iszonyatosan fájt, olyan érzésem volt mintha egy kést akarnának felnyomni belém..És itt szóltam a barátomnak és abba hagytuk...Pedig mikor pettingeltünk akkor a 2 ujja simán befért, és ő azt mondta hogy szerinte a 3 is beférne, szóval nagyon ki tudok tágulni azzal nincs baj... De nem tudok mit tenni ezzel a félelemmel, és ez így nagyon szar, mert nagyon szeretem a barátomat...Valakinek valami ötlete hogy hogy tudnék túl lenni ezen és élvezni barátommal a szexet???
Előre is köszönöm
2009. márc. 1. 11:54
1/5 anonim válasza:
Ha a barátoddal nem tudjátok ezt megoldani, akkor menj el pszichológushoz.
2009. márc. 1. 12:02
2/5 anonim válasza:
Szia! Elég rossz helyzetben vagy, hisz a gyerekkorban történt erőszak vagy rossz emlék életed végéig kísérthet. De meglehet oldani minden problémát. Első megoldás lehet ha rászánjátok az időt, és mindenmerre gyertya, rózsaszirom, füstölő, és engedd hogy sokáig kényeztessen a párod mielőtt a nemi aktus bekövetkezik. De végig tartsd nyitva a szemed és gondolj rá, ha képes volt uralkodni magán, akkor ő szeret, megvéd bárkitől és nem akar neked rosszat. Ha ezzel nyugtatod a lelked akkor valószínűleg menni fog. (nekem bevált) Sajnos velem is előfordult ez az erőszakos dolog, bár én megvédtem magam és póruljárt a pali. Én így tudtam feldolgozni, igaz egy napot együtt töltöttünk, romantikába...Ha ezzel a módszerrel sem működik, akkor beszélj a szüleiddel és keressetek fel egy szexuálpszichológust! Remélem tudtam segíteni. Jelezz majd vissza:) Szorítok!
2009. márc. 1. 12:03
3/5 anonim válasza:
Velem nem történt semmi ilyen, mégis így voltam, mint te (pont ennyi idősen), csak mi el se kezdtük igazából, mert még bennem se volt de már iszonyatosan fájt. Aztán úgy voltunk vele pár nap utána, hogy jólvan nem érdekel és két hét múlva minden oké volt (semmi rózsa meg különösebb romantika, hanem pont hogy spontán volt az egész). A lényeg, hogy ne gondolj semmi másra, csak magatokra. De mivel veled történt ez a dolog 14 éves korodra, én is a szexuálpszichológust ajánlom, ha nincs javulás. Nyugi, fiatal vagy, van még időd bőven
2009. márc. 1. 13:01
4/5 anonim válasza:
Ezt akkor kellett volna kezelni, pszichológus segítségével...De még most sem késő...
2009. márc. 1. 13:11
5/5 anonim válasza:
Az első aktus mindig fáj!Ez csak egy nagyon rossz képzettárítás nálad amit maximálisan meg tudok érteni.
Egy pszicológus sokat segíthet valóban, de addigis próbálkozzatok fordítva.Legyél te felül, mert úgy talán nem jut eszedbe, mert nem egy haonló helyzetben leszel!Meg úgy kevésbé fáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!