Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Na most kapaszkodjatok!...

Na most kapaszkodjatok! Nemtok mit csinálni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A csajom már 2 hónapja mondja hogy az enyém a szüzessége de én eddig 10-szer visszautasítottam csak azt nem tudom miért(homár tuti nemvok mert én kifejezetten utálom a homárokat)csinálom ezt...valaki adjon tanácsooot!!!!

14/f

2011. ápr. 5. 21:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Félsz hogy kicsinek találja...
2011. ápr. 5. 21:12
 2/26 anonim válasza:
47%
aki utálja a melegeket az az lesz.. dugd meg gyorsan, hogy legalább 1x legyen részed a természetes jóban.. ha megvolt hívj fel és lehet róla szó 17/f
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Kapaszkodok, de nem tudom, hogy miért is kéne?!

Az a nagy helyzet, hogy nem vagy megérve arra, hogy csináld vele. Nem is csak vele, senkivel sem! 14 évesen ez nem meglepő, várjatok még egy kicsit és aztán már le sem lehet majd állítani téged! :)

4/26 anonim ***** válasza:
100%
Már az oviban is csinálják?
2011. ápr. 5. 21:13
 5/26 anonim válasza:
talan felsz, nemvagy felkeszulve meg ra
2011. ápr. 5. 21:13
 6/26 htr válasza:
50%

Saját magad nem tudod hogy mi lehet?

az gáz...én a helyedben tuti kihasználnám az alkalmat!!!!

2011. ápr. 5. 21:35
 7/26 A kérdező kommentje:
az 1. válaszolonak irom hogy a 16cm nem épp kicsi nem ettől félek leginkább attól hogy a szülei basznak le nekem 65-ször lapáttal a fejemre
2011. ápr. 6. 08:58
 8/26 A kérdező kommentje:
Nameg ha elmondja a szüleinek és nem basznak fejbe lapáttal akk nincs semmi gond de viszont ha el se mondja(nincs neki zsebpénze de nem csórók a szülei)akkor meg én vehetem neki a tisztasági betétet vagy a tampont....szerintetek ha már 20-szor mondta hogy neki nem kell a szüzessége elvegyem tőle?
2011. ápr. 6. 09:04
 9/26 A kérdező kommentje:
a 2. válaszolónak meg mondom vagy 10 meleget juttatam intezivre meg meg is tudnám ölni őket ha nem ütközne törvénybe...+ én még szerencsére nem láttam azt amit ők csinálnak sem videót róla se semmi csak azt tudom minek egy férfinak egy másik férfi szaross segge mikor ott van a kecses női popsi??hmmm?
2011. ápr. 6. 09:07
 10/26 Kaacsa válasza:

1. Vannak némi fenntartásaim azzal kapcsolatban, hogy te 10 meleget az "intenzívre juttattál".

2. Ha mégis, az mit bizonyít?

3. Az aljas indokból elkövetett súlyos testi sértést is bünteti a törvény, ahogy az emberölést.

4. Látszik, hogy még nem nőttél fel, várjatok még ezzel.

2011. ápr. 6. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!