Az kínos, ha az első alkalommal a fiú gyorsan elmegy? 18/F
Figyelt kérdés
Csak, mert most készülök barátnőmhöz. A program már megvan, ami a szüzességem elvesztése lesz.
Ő már nem szűz, én még igen.
De, attól félek, hogy nagyon hamar el fogok menni. :S
Ez nekem elég kínos, már a gondolat is, de neki is az lesz?
18/F
2011. ápr. 5. 17:08
1/11 anonim válasza:
Ha szeret téged nem hiszem. Majd max. a második kör tovább tart.
2/11 anonim válasza:
Nem, ezzel mindenki igy van. Ezen ugymond atkell esni, a masodik mar jobb lessz es igy tovabb..:)
3/11 anonim válasza:
ha úgy érzed, hogy mindjárt elmész, akkor lassíts. egyébként meg nem hiszem, hoyg probléma lenne belőle
4/11 anonim válasza:
nem kinos,ugyhogy ne kezdj el se szabadkozni,se feszengeni,felesleges
5/11 anonim válasza:
Elsőre sohasem sikerül jól /szinte/. De a lányok megértőek. Nyugi, ne izgulj.
6/11 anonim válasza:
"Nem, ezzel mindenki igy van. Ezen ugymond atkell esni, a masodik mar jobb lessz es igy tovabb..:)"
nem, mert velem nem volt így :) bnőm meg is kérdezte h biztos szűz voltam-e mert sokáig bírtam és még jó is volt neki :D
7/11 anonim válasza:
Nekem első alkalommal se volt semmi problémám ezzel, osztálytársaim mondták gúnyosan, hogy első szex előtt "verjem ki" persze nem tettem, és így is bírtam kb. 20percig. Másodiknál meg 40percig kb. Tény hogy elsőnél hamarabb megtörténik, mert szokatlan az érzés, de közel sem biztos, hogy túl korán elmész.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a bíztatást! :)
2011. ápr. 5. 18:33
9/11 anonim válasza:
ha gumi nélkül sináljátok, gyorsabb lesz.
mennyi partnere volt? mert akkor azért nem árt védekezni..
mikor lesz aktuális?
10/11 anonim válasza:
Én is ettől féltem először, de gumival annyira nem érzed közvetlenül, így nem fogsz hamar elmenni szerintem, ha csak nem nagyon be vagy indulva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!