Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kell általánosítani?...

Miért kell általánosítani? Engem nagyon feldühít, mikor olyan általánosításokat olvasgatok itt, hogy "aki 16 évesen nem szűz az ribanc", vagy "minden fiatal azért csinálja, mert ez a divat".

Figyelt kérdés
Senki nem gondol arra, hogy valaki szerelemből csinálja, vagy mondjuk furcsán fogalmazva a "körülmények áldozatává válik". Mikor én elvesztettem a szüzességem, akkor eszembe nem jutott volna dicsekedni.
2009. febr. 26. 17:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%
Legtöbb igen fiatal szerintem azért csinálja, mert ott van benne a szexuális hév és nem is nagyon tudja, mit kell vele tennie. Ha szimplán csak divat lenne, de a vágy nem akkor nem történne semmi. Mivel gyerekekről van szó, durva szót nem is szabadna mondani.
2009. febr. 28. 13:37
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

az egészben csak az a poén hogyha egy lány 14-16 évesen szexel valakivel akkor az már ribanc és ez sokak szemében mind1 hogy az illető szerelemből tette vagy sem

de azt viszont se veszi figyelembe hogy mivan azokkal akik 20 évesen 14-16 éves "kislánnyal" fekszenek le, nem beszélve a 30 év feletti pedofilokról...

és a 16 éves fiúk? ők nyugodtan szexelhetnek?

...

2009. febr. 28. 21:49
 13/13 anonim ***** válasza:
59%
úgy bírom azokat akik csak lepontozni tudnak, de gondolkodni nem... :)
2009. márc. 1. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!