Mit tanácsoltok, elmondjam vagy ne és ha igen akkor hogyan?
Hány éves vagy?
Komolyan kérdezem :)
Ez kortól függő, mert ha csak 14 vagy 15 éves vagy ne mondd el neki. Én 14/l vagyok és ha lenne bármi is én nem merném elmondani, de ez attól is függ, hogy anyukád milyen tipus. Lehet megérti, de lehet hogy lecsesz érte. Ezt valójában neked kell eldönteni, hogy megkockáztatod-e vagy sem. Én nem mondanám meg.. persze nem tudom hogy hány éves vagy.. mert ha 16 akkor mondd..
sok sikert. :))
első: tudom, hogy azt kéne csak nem könnyű, mert nincsenek barátaim, nemrég költöztem egy új helyre szóval szórakozni sem járok el egyedül...:/ :(
második: ez miért fontos?:O
utolsó: én sem mondanám meg, mert félek a reakciótól...
amúgy 16 vagyok, de mikor megtörtént az első csak 15 voltam...
Én dohányoztam fél évig. Lassan 1 hónapja nem gyújtottam rá, mert a szüleim nagyon csalódottak voltam emiatt.(Én egyből elmondtam, amikor tudtam hogy rászoktam.) Nem tiltották meg, csak akkor ha mellettük voltam, DE nekem annyira fájt a tudat, hogy ők most csalódtak bennem, hogy a végén már csak bulikon vagy társaságban gyújtottam rá, végül sehol...:) Büszke vagyok magamra, és a barátaim is azok. A szexel kapcsolatban szerintem nyugodtan elmondhatod. Az nem egy nagy dolog. :D Max anyud ijedten rákérdez hogy "Ugye védekeztetek??" de nem lesz gond:) Mellesleg a cigire jobban fog összpontosítani. Ha jó a kapcsolatotok, ez nem fog rajta rontani. De lássa azt hogy bízol benne, és akkor ő is nyugodtabban fog a dolgaidhoz állni. Ne felejtsd el mindenki volt gyerek:)
16/L
tényleg dobd el a cigit, egyszer úgyis el kell és minél később, annál nehezebb lesz. én 5 év után most szokom le, jaj, nem kellemes :)
19L
hát majd átgondolom és, ha úgy alakul a dolog lehet elmondom neki...
amúgy a cigiért nem hiszem, hogy haragudna, mert régen mikor lebuktunk a többiekkel csak engem nem szidtak le és különben anyum is cigizik és azt mondta, hogy a cigiért haragudna talán a legkevésbé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!