Hogyan csináljam? Hogy kezdjek hozzá?
Elég fiatalok vagytok, meg nem is vagytok régóta együtt, bár te ismered a bnőd, ha forróvérű akkor oké, de én még 20 felett is képen törölném azt, aki 1 hó után már kinyalni akarna.:D
Amíg lenn gatyán keresztül nem simogattad, addig ne igazán próbálkozz rögtön durr bele mással, mert pofára esel.
Én 18/L vagyok, a barátommal már többször is pettingeltünk, és ami a legjobban bejött nekem az az, mikor kb 15 percig csak csókolgatjuk egymást az ágyban fekve, és közben simogat a barátom(mindenhol), meg azt is szeretem mikor úgy izgat, h rám fekszik(ruhástul) és közben csókol miközben picit mozog rajtam. Aztán csókolgatja a nyakamat, felhúzza a felsőmet, és csókolgatja a hasamat, megy lejebb, és lassan lehúzza a gatyámat, meg a bugyimat, majd csókolgatja ott, és egyszer csak elkezdi csók helyett nyalogatni, először finoman, aztán egyre jobban.:) Ha terpeszben van a lány, akkor jó neki, és ha a nyakadban, az még jobb.
Ha nem szeretné, hogy csináld neki, akkor úgyis leállít szerintem! De úgyis élvezni fogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!