Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Ti mit kezdenétek egy...

Lányok! Ti mit kezdenétek egy 20 éves szűz fiúval?

Figyelt kérdés
Mármint pettinggeltem már, de aktus sosem lett belőle. Hogy kell a tettek mezejére vezetni egy lányt, hogy tetézzem, mondjuk egy ismeretlent? Miről beszélgessek vele, ha ágyba akarom vinni?
2011. márc. 15. 01:24
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
03.14.én nem vagyok jó neked?:D:Pén 18 vagyok jo nem szüz de majd ugy teszek:D:D:Pengem is beavathatnál:)
2011. márc. 16. 20:19
 12/22 anonim válasza:
Ez nem lényeg hogy 20 évesen szüz vagy!!! És nem kell mindent ismeretlent ágyba vinni. Gondolom már nagyon akarod a szexet de szerintem csak akkor tedd ha már meg is ismerted azt a lányt. Ez az én privát véleményem. Ha voltál szerelmes érted.
2011. márc. 16. 20:56
 13/22 anonim ***** válasza:

nahén is beállok a sorba

20 vagyok, férfi, és SZŰZ!

2011. márc. 17. 10:45
 14/22 anonim válasza:
Ha megmondod neki,hogy szűz vagy,akkor nagyon megkönnyebbülsz,de ő valószinüleg kibeszéli a barátnőivel és igy terjedni fog a dolog.Ez igy lesz ha azt igéri ,hogy semmi baj és senkinek sem mondja el!
2011. márc. 17. 11:55
 15/22 Greene válasza:
Próbálj meg összejönni egy tapasztaltabb 27-30 éves nővel. Egyrészt jobb a tapasztalttal elkezdeni a szexuális életedet, mert jobban odafigyel rád, másrészt tud olyat mutatni neked, amiről más csak álmodik... :-)
2011. márc. 17. 16:53
 16/22 anonim ***** válasza:
az én barátom is szűz volt tudtam is róla. de érdekes volt, mert mikor oda került a sor nem félt, teljesen felkészült volt, tudta, hogy hova kell nyúlni stb. még meg is lepődtem.:) persze hamar elment, de ezt nem tartottam problémának.: ) szóval sztem is olyan nőt keress, aki megmozgat benned vmit és bevezethet a rejtelmekbe: ) sok sikert.18/l
2011. márc. 17. 20:55
 17/22 anonim ***** válasza:
utolsó, neked mennyi tapasztalatod volt elötte? ez nem zavarta a srácot?
2011. márc. 17. 23:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerény személyem is ilyen lányokat keresne akik beavatnák a testi örömökbe.

Lehet írni.

Kérdezőnek már összejött itt valami?

2011. márc. 20. 13:25
 19/22 anonim válasza:

uccso postolonak...

eLéggé kétségbeesett helyzetben lehetsz ha egy vadidegennel akarod elveszíteni akit nemis ismersz...

17/F

2011. márc. 21. 21:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Az is vagyok.
2011. márc. 22. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!