Rájöhet a barátom valamiből, hogy még szűz vagyok, ha nem mondom el neki?
Figyelt kérdés
Mozdulatokból,szavakból...19L2011. márc. 13. 21:30
11/18 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért nem vagy vele őszinte?
12/18 anonim válasza:
Rájöhet.
Amikor én elvesztettem, borzalmasan fájt, vérzett is, szóval le kellett állni, mert nem bírtam volna ki, hogy végig bennem van. A mozdulataidon is látszani fog, mert ha kellemetlen, nem fogod tudni tetetni, hogy jól esik.
Légy őszinte, megéri!
13/18 anonim válasza:
Szerintem ő arra gondolt, hogy még a szex előtt rájöhet-e valamiből. Legalábbis remélem...
14/18 anonim válasza:
Szavakból, hétköznapi mozdulatokból nem. De ha pettingre, szeretkezésre kerül a sor úgy is észre veszi (persze csak, ha tapasztalt), hogy ügyetlen vagy.
Jobb, ha tudatod vele, mert egy életre szóló rossz élményben lehet részed; és miért hazudnál a barátodnak?
Egy kapcsolatban amúgy sem dukál a parasztvakítás.
15/18 anonim válasza:
16/18 anonim válasza:
nagy valószínűséggel igen (szűk a bemeneted , pl)de ez csak egy a sok közűl
17/18 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy rájön, és ha ez megtörténik, csak magadat járatod le, hogy hazudtál neki.
18/18 anonim válasza:
Már 12 évesnek gyereke van,elszégyelhetnéd magad hogy neked még nincs!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!