Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van az hogy a baráti...

Miért van az hogy a baráti körömben mindenki azzal menőzik hogy mennyi pasija volt már?

Figyelt kérdés

Szóval, én egy 15 éves lány vagyok.A baráti körömben az a menő ha valakinek 15 éves korára minél több pasija volt.Azzal dicsekednek hogy kinek mennyi volt már.5-6 vagy esetleg 10-15.Meg hogy mennyi pasival csókolóztak már.Az egyik állítólag több mint 15-el (mind más pasi), meg kitudja mennyivel buliban úgy hogy nem emlékszik rá.Utána kérdezték hogy én?Mondtam hogy én még nem csókolóztam és nem is volt még barátom.Erre ők kinevettek meg minden.Mondtam nekik hogy én azzal szeretnék csókolózni akit szeretek meg akiben megbízok.Amúgy csinos vagyok, meg sokak szerint szép.Csak azt nem értem hogy most baj ez.

Szerintetek is baj?

2011. márc. 11. 11:31
1 2
 11/11 anonim válasza:

Az ilyenekből lesz később az "egy éjszakás lány"!(vagy már most azok)

Az ilyenekre is szükség van, nem tagadom, a fiúk ki is használják az ilyen lehetőségeket, de úgy is mindig azt az Egyet fogják keresni, akinek még vannak erkölcsei.

Persze nem azt mondom,h szüzességi fogadalom házasságig, csak azért mégse kéne fűvel-fával, ez nem dicsőség!

Legyél inkább Te az az Egy akire minden srác vágyik, és ne egy ilyen tömegk.rva, mint manapság oly sokan.

21/F

2011. márc. 22. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!