Hogyha egy szűz csajjal le szeretnék feküdni akkor hogy csinájam? Pls minen részletet :D
Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 19:47
11/17 A kérdező kommentje:
meg amugy is fiatal vok szal 14 :D xd és akk azért kéne tanács D:
2011. márc. 7. 21:09
12/17 anonim válasza:
14 évesen ülj már a seggeden bmeg.... 14 évesen hova akarsz dugni jógyerek? Majd 2 év múlva talán...
13/17 anonim válasza:
drágám, a lyukat se találnád megxD hagyd a francba még ezt a dolgot, ha azt se tudod mit hogyan kell bedugni akkor jobb ha most még GI joe-zol...
14/17 anonim válasza:
14 évesen nekem is ez volt minden vágyam...most egy gitárerősítő se lenne rossz:D de a dugás olcsóbb:D:D
15/17 anonim válasza:
Például: ha a behatolásnál tartotok, akkor illeszd oda a pé_niszed a bejárathoz (ajánlom, hogy misszionárius pózban), de ne told be! Hajolj le az arcához csókold meg, és kérdezd meg, hogy mehet-e? Közben folyamatosan csókold és nagyon lassan told be. Persze ne tapadj a szájára kegyetlenül, hogy tudjon szólni, ha fáj neki.Ha így történik, azonnal állj meg és csináld amit kér. Remélem tudtam segíteni.(:
16/17 A kérdező kommentje:
oks de am ha nagyon fáj neki és már bent vann akk ha kiveszem a baj nem?? oylankor nem lehet kivenni ugy tudom :D
2011. márc. 8. 20:46
17/17 anonim válasza:
auuu...az utolsó hozzászólásod,...nem is értem..szerinted akkor nem lehet kivenni, mikor fáj? Úgy vágtalak volna pofán, hogy csak repülsz, ha ezt csinálod..nálam az első, hasonló szitu volt, mindkét fél szűz volt, csak 3 évvel idősebb..nem volt probléma, amikor fájt kivette, megértette...úgyis adja magát a helyzet..de szerintem 14 évesen baromira ne dugd meg a gondolom 14 éves barátnődet...marhán ráértek még ezzel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!