Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan próbálhatom meg?

Hogyan próbálhatom meg?

Figyelt kérdés

13/L

Szűz vagyok természetesen és nem is szeretném megujjazni magamat, de szerintetek az jó módszer ha párnára ráteszek egy törülközőt és ráülnék és mozgok rajta, így próbálnám ki, hogy milyen az önkielégítés.Sokan mondják, hogy milyen jó és, hogy csikló orgazmust is el lehet vele érni.Milyen modszereket tudtok az önkielégítésre úgy, hogy ne szakadjon át a szűzhártyám.

Köszönöm a normális válaszokat

2011. márc. 4. 19:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
ez a párnás módszer hülyeség. hanyattfekvés, fej alá párna, lábak szét, és az ujjaiddal simoggatod a csiklódat. Próbálgasd, hogy bőrön keresztül a jó, vagy a bőrt lehúzva, benyálazott ujjal közvetlenüla csiklón, körkörösen dörzsöölve. Próbálj lassabb és gyorsabb sebességet, kisebb nyomást, meg nagyobbat, közben a hüvelybemennetet is simítsd végig néha, a másik kezeddel meg a melleid simogasd. Meg fogod találni a módszert, ami bejön. Ha még nem akarsz pasival, az is egy jo modszer lehet, hogy egy barátnődddel egymást nyaljátok felváltva, ugyanis a nyelvnél nincs finomabb eszköz erre a célra.
2011. márc. 5. 10:09
 12/18 Norb66 ***** válasza:

Az én nyelvem is van olyan finom és puha :) :P

17/F

2011. márc. 5. 11:09
 13/18 anonim válasza:
Este amikor mar lefekszel aludni, vedd le le ami rajtad van.mindent.engem mar ez is felizgat.kezd el magad simogatni.ahol es ahogy csak jol esik.a takaron keresztul is kiprobalhatod.
2011. márc. 5. 16:37
 14/18 A kérdező kommentje:

Tényleg kidörzsöli a törülköző? :O

Akkor mit tegyek oda, hogy ne legyen nedves?

2011. márc. 6. 17:22
 15/18 anonim válasza:

nem feltétlen dörzsöli ki..

próbáld meg, és meglátod.

ha mégis akkor tegyél oda vmi ruhadarabot (pl.:póló- a mosógép úgyis kimossa))

2011. márc. 6. 17:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Én anno kipróbáltam azt a módszert, de csak akkor jó, ha nagyon fel vagy izgulva. Egyébként csodás érzés, és igenis kell a törölköző (főleg ha jó puha) mert az nagyon jó érzést ad. De szerintem ne egy párnára tegyél törölközőt, én úgy kipróbáltam, de a lábaimnak nagyon kényelmetlen volt, én 2-3 párnát raktam egymásra, és ez a probléma megoldódott.
2011. márc. 6. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy ha nagyon kidörzsöli a törölköző, akkor válassz másikat. Aminek puhább az anyaga.
2011. márc. 6. 18:19
 18/18 anonim válasza:
Nyugodtan hagyj magadon valami puha bugyit, a csiklódat bugyin keresztül is tudod izgatni!
2011. márc. 7. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!