25 éves fiú vagyok, és még szűz. Lehet, hogy egyesek szerint ciki, de még nem volt párkapcsolatom, és sajnos eléggé félénk vagyok, félek kipróbálni a szexet is, de nagyon vágyom már rá. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 18. 09:18
11/14 anonim válasza:
Ha 1 olyan csajt talalsz magadnak aki beled szeret akkor bizti nem fogja cikinek talalni h.meg szuz vagy.Tudod sz.tem az a legfontosabb h.te ne tarsd annak,vagyis fogadd el magad ilyenek s akkor mindenki elfogad.Bizz magadban s akkor az a dolog is megfog torteni.Most meg nem vilag vege,ne igy fogd fel.Sok sikert!
12/14 anonim válasza:
A lányok nagy részének nem a szex a legfontosabb, elrontani meg nem is nagyon lehet ha szeretitek egymást a "partnerrel". Én 24 vagyok, semmi gondot nem látok abban hogy szűz vagy, ettől még nem leszel kevésbé férfi. Sőt ritka az ilyen, és ezért inkább előny. Ha rátalálsz egy rendes lányra, akkor ebből biztosan nem lesz gond.
13/14 anonim válasza:
Szia! Bár régen tetted fel a kérdést, de talán még időben segíthetek, ha tudok. Én 1 évvel vagyok fiatalabb nálad, én se feküdtem még le senkivel. Ez a hely nem alkalmas arra, h. magamról meséljek, a lényeg, h. én már nem csinálok ebből nagy ügyet, ugyanis szerintem a szex stabil párkapcsolatban jó igazán. Bár ezt manapság nem tartják trendinek, de így van. Az a baj, h. a média mindenféle baromsággal tömi az emberek fejét. Azt, h. ki mikor, hol, kivel és hogyan szexel, nem trendeknek kell meghatározniuk. Nem kell az első randin ágyba bújni, csak pl. pár hét, v. hónap után, a lényeg, h. legyen megfelelő érzelmi háttér. Ha a leendő barátnőd szeretni fog, akkor úgy szeret, ahogy vagy és ne félj, h. nem leszel jó az ágyban, mert aki normális és egészséges, és hogy ismételjem az iméntieket megvan a kellő érzelem, mindenki ki tudja elégíteni a partnerét. Ráadásul ez nem egy versenyfutás. Semmiképp ne menj örömlányhoz és nem kell pszichológus se, teljesen normális vagy, sajnos pont ezért találsz nehezen normális barátnőd ebben a furcsa világban. Nagyon sok boldogságot kívánok neked egész életedre!
14/14 anonim válasza:
Én is 25 éves vagyok, de nem kesergek miatta hogy még szűz vagyok. Azért vagyok még, mert az igazit még nem találtam meg. Nekem is ajánlották, hogy próbáljam ki pénzért az egyéjszakást, de nem kérek belőle se pénzért, sem ingyen. Túlságosan romantikus vagyok, és rám egyáltalán nem jellemző, hogy megcsalnám azt akit a legjobban szeretek. Ha egy lánnyal megismerkedem, vele törődni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!