Miért mondják a mai nemzedékre hogy olyan nagyon erkölcstelenek és hogy a mai fiatalok túl korán veszítik el a szüzességüket, amikor régen is ez volt csak nem beszéltek róla?
Régen nem volt divat a házasság előtti együttélés. Voltak ugyan ilyenek is,de kevesen és elítélték őket is. Ahogy azokat is,akik csak úgy együtt éltek "vadházasságban" Házasságon kívül született gyereket és az anyját is elítélték. Sőt,még a törvény előtt is hátrányos helyzetben voltak ezek a gyerekek. Nem volt több házasságon kívül született gyerek,mint ma. Az 50-es évek előtt nem voltak fogamzásgátló szerek,sem abortusz!
Igaz,hogy a lányok korábban mentek férjhez. De akkor már ők is dolgoztak,vagy a férjük eltudta tartani a családját.
Csak ma szokás azt állítani,hogy régen is ilyen szabados erkölcsűek voltak az emberek. Ma minden a szexről szól. Aki nem követi a divatot,azt hülyének nézik. A fiatalok pedig mennek a divat után.
Itt valami fogalomzavar van.
Romeo: 17 éves
Julia: 15 éves
Jókai egyik müvében a negative szereplönek volt egy 14 és egy 16 éves szeretöje.
Evita 15 évesen már szeretö volt
Siman elkezdték a szexuális életet akkor is tini korban csak hallgattak róla. A mai fiatalok semmivel sem kezdik korábban a szexuális életet mint a korábbi generaciók. Akkor erröl inkabb többet hallgattak most meg kicsit többet hozzátesznek a dologhoz. Én mindig azon röhögtem amikor kihozták, hogy a fiúk a lányoknál 1.5 évvel korábban kezdik a szexet. Ez ugye statisztikai érték. Ciki lenne, ha felméréskor a padtárs meglátna, hogy a szüz kategoriába teszi a delikvens az X-et. Azt ugye senki sem gomdolja, hogy egy átlag statisztikai érték lány elsö alkalommal nálánal majd 2 évvel fiatalabb átlag statisztikai érték fiuval fekszik le!
Stréber g..ci az összes jó tanuló, mert a szopás az Isten:S
Szánalom.
Sok egoista, puta, naív pöccsel vagyunk körülvéve:S
Komolyan mondom, hogy egy fejlődő országban értelmesebbek az emberek többsége.
20 évvel ezelőtt voltam tinédzser. :)
Nos akkoriban a kilencvenes évek elején...13-14 évesen még fogócskáztunk, meg babáztunk, hintáztunk stb. Eszünkben sem volt a szex. Hisz még gyerek könyörgöm!
16-17 évesen az összes osztálytársam (lányok közül de 2 kivételével a fiúk is a nyakam teszem rá)és akiket ismertem évfolyamtársam is mind szüzek voltak. Persze akkor már minket is érdekelt a téma, vihogva képzelegtünk barátnők, hogy milyen lenne stb stb. De hogy meg is tegyük? Már egy lopott csók is nagy szó volt.
Volt egy csaj, na ő 16 évesen veszítette el egy diszkóban 2 fiúval volt egyszerre. Hát nem mondom jól kezdte. Azt a lányt utána mindenki kerülte, mint a pestisest. Az idősebb fiúk meg húzták egymás után. De az értelmesebbje inkább átment a folyosó túlsó végére nehogy hírbe hozzák vele.
Na ennyit a 20 évvel ezelőtti erkölcsről :) Nem mondom, hogy ez általános, de elég sok ismerősöm volt és bizony mind elmúltunk 18-19-20 évesek, mire az első aktus megtörtént :)
A régi időkre meg már írták. A lányok baromi korán férjhez mentek, mert akkor nagyobb volt a halandóság is. Korai férjhez menés, korai szex, korai halálozás. Nem hiszem, hogy szívesen éltem volna akkoriban sorba szülni a gyerekeket (nem volt fogamzásgátlás) jött a háború, aztán földeken dolgozni látástól vakulásig, és a rahedli kölyköt ellátni még mellette. Ebbe rokkantak bele az asszonyok régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!