Első szex után mik a normális tünetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 00:35
31/44 anonim válasza:
Jó, nyugi, majd izgulunk érted. :) De azért majd írd meg, hogy happy end lett-e!
32/44 A kérdező kommentje:
rendben.megírom és köszönöm:)
bízok benne hogy happy end lesz :)
viszont lassan gyomorfekélyem lesz az idegességtől.:S
2011. febr. 27. 01:10
33/44 anonim válasza:
Az összes önző f*sz azt mondja, hogy ha nem élvez el, nem lehetsz terhes - mert fingjuk nincs az egészről! Ne dőlj be nekik! Annak se, hogy ők gumiban nem éreznek semmit! Ha újra kezdhetném, egyből lennék leszbi vagy aszexuális - asszem inkább utóbbi.
34/44 A kérdező kommentje:
értem.
hát a barátom nem önző végképp, a legkedvesebb férfi akit csak ismerek,nem csak a pasim hanem egyben a legjobb barátom is, tehát nem hinném hogy önzőségből csinálta hanem elragadta a hév.de odafigyelt hogy ne legyen baj.
2011. febr. 27. 01:13
35/44 anonim válasza:
Helyesebben: próbált odafigyelni, hogy ne legyen baj. A kettő nem ugyanaz.
36/44 A kérdező kommentje:
akkor próbált, de nem élvezett belém. :)
2011. febr. 27. 01:15
37/44 A kérdező kommentje:
vagyis ha a próbáltat úgy érted hogy most gond lehet belőle, akkor remélem hogy nem lesz :S
2011. febr. 27. 01:16
38/44 anonim válasza:
De most komolyan mi köze lehet a gyomor égésnek meg a mell fájásnak a szüzesség elvesztéséhez? Nekem annyi bajom volt utána hogy a gumin lévő síkosítótól viszkettem egy kicsit! Szerintem csak parázol hogy valaki megtudja vagy valami! 18/L
39/44 anonim válasza:
ne fej... meg ilyen hamar ne lehetnek terhessegi elotunetek...
40/44 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
igazán megnyugtatsz ezzel.és nagyon értékelem hogy válaszoltál:)
2011. febr. 27. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!