Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek, ha én 16 éves fiu...

Mit tegyek, ha én 16 éves fiu vagyok és a barátnőm pedig 18 lesz, és nem akar továbblépni, csak nem tudom miért?

Figyelt kérdés
na az a helyzet hogy decemberben megengedte hogy letapizzam de sajna nem tudtunk továbblépni mert ősei othon voltak és most pedig betegvolt majd nem 1 hónapig és csak most tudtunk azóta talizni a héten de már nem csak hogy nem engedi hogy letapizzam de már azt sem igen akarja hogy smároljunk de azt viszont tom hogy nagyon belém van zúgva csak ezt is nehezen tudja kimutatni mer még félős de én nem annyira ezért már gondolkoztam pettingről mer hogy ő is meg még én is szüzek vagyunk és ezért nem akartam még inkább eröltetni a szexet ja és 3 hónapja vagyunk eggyüt már
2009. febr. 14. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Haver, ez nem kapcsolat, ugye tisztában avgy vele? Beléd van zúgva, szép, de akkor simán csókolózni is akarna. Három hónapig szégyenlős, ezzel szerintem még egy 16 éves kölyköt sem lehet beetetni. Te szexet akarsz, mert nem mély kötödés és szerelem van benned a lány iránt, legalább is ahogy leírtad, ez szűrődik ki, és mi csak ebből indulhatunk ki. Nincs ezzel baj, kívánod őt nagyon, de ha még csókolózni sem akar, akkor azt nem kéne talán jelnek venni? Ha már gázsprayt is a képedbe fúj, akkor is kapcsolatnak konstatálod a 3 hónapot? Csók nincs, húzódzkodik... nem hiszem hogy beléd lenne zúgva, max tetszel neki, és 18 évesen nagyon is jól esik neki, hogy valaki teper, valami felkavarja őt.

Jól néz ki, kívánod.

Vagy dobod vagy kivárod. :-)

Több lehetőség nagyon nincs, ha valamiért feszélyezve érzi magát, például azért mert férfi kell neki és nem egy 2 évvel fiatalabb fiú, akkor sokat nem tudsz tenni. Ne haragudj, nem genyózni akarok és nem is rossz indulatból mondom, de ilyenkor jobb ha nyersen mondja az ember, és tisztán át tudod látni a lehetőségeid. Áltatni soha ne áltasd magad, az a legveszélyesebb. Ez a "beléd vagyok zúgva, de jaj szégeynlős vagyok"... és ezért nem csókolózik? Ugyan már. :-)

Dumálj vele, nézz sokat a szemébe. És ha nem vagy szerelmes, akkor mondd meg neki, hogy ő gyönyörű lány, izgató és IZGALMAS, főleg az utolsó szó hatásos. Felesleges hazudni, mert amúgy a sima testi kapcsolatot is kajolják a lányok ilyen korban. :-)

Remélem tudtam segíteni. Ha más nem azzal, hogy semmivel nem értesz velem egyet, de legalább elgondolkodtattalak. :-)

- Hakapeci

2009. febr. 14. 09:07
 2/4 anonim válasza:
100%
Az elso valaszolonak teljesen igaza van.
2009. febr. 14. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem szemérmességi zavara van a lánynak, talán a szülők az oka, és a hajlam.

Bókolj neki, éreztesd h mennyire szép, és neked mennyire tetszik, ilyenekkel kell feloldanod benne a gátlást.

Semmi hirtelenség.

De hiába vagy fiatalabb, te vagy a férfi :D

Úgyhogy nemes erőszak. Petting? Igen, de természetesen simivel kezd, ha elhúzza akezed, mert szerintem elfogja, mond hogy finom a bőre, meg akarod érinteni, és hogy milyen jó érzés.

Ha még hónapokig próbálkozol, és semmi változás, akkor le kell mondani erről a kapcsolatról. Talán nem te vagy számára a megfelelő, járjon szegény lány animehősökkel.

Nemrég írta itt vki h szerelmes egy animehősbe.

2009. febr. 14. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:
első válaszónak nem hiszem hogy a kor miatt mer mikor én összjöttem vele akkor még valaki hajtott rá csak aztán meg engem választott ja és ez egy igen jóhaver volt addig
2009. febr. 15. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!