Ha oda kerülök hogy lefekszek egy pasival, erre hogyan reagálhat?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, lány. Mikor megujjaztam magam, átszakadt a szűzhártyám (tudom, mivel egy kicsit vérzett és fájt, valamint hosszú ujjaim vannak). Mit fog szólni, hogy úm. szűzhártyám nincs, de szűz vagyok. Szűznek is mondom magam, mivel fiúval még nem voltam.2011. febr. 16. 18:44
1/8 anonim válasza:
Hát... ujjazással nem vagy szűz? Nade mindegy... Kizárásos alapon, ha még nem voltál fiúval és nyilvánvalónak tartom hogy nem végzel önkielégítést naponta vibrátorral elég szűk vagy ahhoz, hogy ne vegye észtre szerintem... Meg annyira nem lesz kellemes szerintem így se bár ezt nem tudhatom...
2/8 anonim válasza:
Figyelj pénisz nem volt benned szóval szűz vagy......
A pasinak elvileg nem lehet egy szava sem....
3/8 anonim válasza:
Nem mindenki vérzik első alkalommal. Fájni attól még fog valószínűleg, mert feszíteni fogja a pénisz. De az, hogy szűz vagy-e, bizalom kérdése kell, hogy legyen, a fiú a szavadnak higgyen, ne a "bizonyítékokat" keresse.
4/8 anonim válasza:
szűz vagy, mivel nem feküdtél le fiúval. nem fog benézni, hogy megvan-e a szűzhártyád [erősen kétlem h tudja egyáltalán, hogy néz ki], nem törvényszerű, hogy vérezned kell először, nem biztos, hogy nem fogsz... szerintem ne aggódj.
5/8 anonim válasza:
Szűz vagy,mivel szexuális kapcsolatod még nem volt,vagyis nem történt behatolás még.A szűzhártya pedig nem egy zárt hártya,azon van lyuk,így nem átszakad,hanem bereped első alkalommal.Az ujjazásnál valószínűleg felsérthettél valamit a hüvelyedben,de egy ujj vastagsága nem is vetekszik egy péniszével,így berepedni ettől a szűzhártyád nem repedt.Vagyis első alkalommal még számíthatsz fájdalomra és vérzésre is,persze ez alkati kérdés,hogy kinek milyen az első.
6/8 BlackJack válasza:
Kihívja a helyszínelőket is simán, szóval falazd be gyorsan
7/8 anonim válasza:
A szuzesség elvesztése az, amikor a futyi bemegy a punciba. Szoval szuz vagy, jol mondod neki.
Nem mindenkinek van szuzhartyaja, es ha van, nem mindenkinek szakad el aktus kozben, es ha elszakad, nem mindenkinek verzik. Nem vizslatjak ezt nagyitoval a szerelmeskedeskor soha.:)
Még az is lehet, hogy rosszul itélted meg, és nem is szakitottad el, vagy nem az vérzett.
35/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!