2 hónapja feküdtem le a barátommal és nem jött meg azóta. Elvégeztem a terhességi tesztet de nem vagyok terhes-elvileg- Lehetséges ez? Vagy a teszt volt szar?
Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 18:41
12/16 anonim válasza:
Mikor csináltad a tesztet? Valószínű a gyógyszer az oka.
13/16 anonim válasza:
sok itt a hülye, a 72 órás tabletta teljesen felborítja a hormonháztartásod, így teljesen normális hogy nem jön meg.
legalábbis szerintem.
de azért menj el nőgyógyászhoz, lehet hogy nincs szerencséd.
14/16 anonim válasza:
1. még egy teszt
2. nőgyógyász (akkor is, ha nem vagy terhes)
15/16 anonim válasza:
Hihetetlen.. Ebből is látszik hogy a béna (szarra sem való) szűzek nem tudják használni az óvszert ha az 1. alkalomkor kiszakad.. 2 éve használom, nálam mért nem szakadt ki eddig?Ja hogy én elolvastam a használatit, és azóta is betartom.grat!
16/16 anonim válasza:
De hogy valami kedveset is irjak.
Menj nőgyógyászhoz:) és nem lesz min aggódnod kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!