Lúzerség hogy 20 évesen még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Még nem volt barátnőm, nem smároltam. Volt aki tetszett de annak én nem tetszettem vagy volt barátja.
Soha nem érdeklődtek utánam a lányok.
2011. febr. 13. 10:41
1/14 anonim 

válasza:

Nem lúzerség csak keresni kell.
3/14 anonim 

válasza:

Az a lúzer akinek sok csaja volt vagy pasija:) és tudod miért? mert nem képes megtartani egy nőt vagy férfit az illető!:D tehát lúzer a szerelemben;)
4/14 A kérdező kommentje:
De én még szerezni se tudok csajt, nem hogy megtartani...:S
2011. febr. 13. 10:46
5/14 Мirkó válasza:
á 20 évesen még csak egész picit lúzerség nyugi :D Próbálkozz ismerkedj stb. előbb-utóbb úgyis összejön. Ha csak 100ból 1x jön össze már akk is megéri amiatt az 1 miatt!
6/14 bix 

válasza:

nem vagy elég határozott és rámenős. tessék elmenni bulizni, tuti összejön valami ha nem is az első alkalomra, de ha nem visszahúzódó gyerek vagy akkor nem lehet gond...
egyébként meg miért lenne az? bár nem árt némi tapasztalat, de ha ezt nem kötöd a csajok orrára akkor szerintem észre sem veszik:D
7/14 anonim 

válasza:

Azért nem lehetsz lúzer, ha visszautasítanak. Lúzerséget magadnak követed el és nem mások által. Lúzer=vesztes, tehát ha két ember versenyen fut egymással és a másik fellöki, hogy essen el akkor a fellökött tényleg vesztes? Ha dicsekedik milyen ügyes, de nem fut be először akkor vesztett, azaz ő lúzer. Saját tehetetlenségedből lehetsz lúzer és nem mások miatt. Ha az osztályban egyedül lennél fiú és ezért kiközösítenek akkor lúzer vagy, mert nem vagy lány? Nekem a lúzerség ilyen.
8/14 anonim 

válasza:

Nem gáz vazzeg!:) Én is megtarottam 20 éves kor felettig, nem tudom minek mert már 15 évesen is d.gtam volna egy jót, csak nekem se sikerült (helyette kivertem, mert nem volt más lehetőség). Ismerkedjél, ha nem jársz sok helyen ahol lehet a neten is lehet ésszel ismerkedni. Ezt úgy értem, hogy ha pl. chatelsz nem adod meg előre a számod, a nő adja meg, addig te nem! És amiatt se aggódj, ha találsz egy jó nőt, ha nem is árulod el neki hogy szűz vagy, ha esetleg megtudja egy értelmes nő abból sem lesz gond!!! A nők még rutinosabbak a szexben, akár be is tanítanak:)
9/14 anonim 

válasza:

Van egy ismerősöm, aki 32 évesen szűz, szal ahhoz képest jól állsz.
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem lúzerség max az tart annak aki fűvel fával ba**ik...
Majd egyszer eljön a te időd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!