Vki leírná nekem h mennyire és hogyan fáj a szex amikor elveszíted a szüzességedet? Egyáltalán élvezni fogom az elsőt? Vagy csak a fájdalom lesz? 18L
ez egyénfüggő :) mindenkinél máshogy van. nővérem azt mesélte, hogy neki egyáltalán nem fájt, mert nedves volt nagyon előtte. Nekem nagyon fájt személy szerint, pedig én is rettenetesen fel voltam izgulva a kedvesemmel, véreztem is rendesen. De attól függetlenül élveztem én :D
lehet nálad nem így lesz:) lehet, h vérezni sem fogsz, nem tudom.
16/L
17éves voltam,majdnem 18,és abszolút nem fájt. sőőt..igazán kellemes élmény volt,persze azóta csak jobb a szex.
egyénfüggő teljesen,de a barátnőim sem számoltak be egetrengető fájdalomról,csak ilyen nyomásról,de én nem tapasztaltam semmi ilyet.
mondjuk kapcsolatban voltam,biztonságban mikor elvesztettem,és szerelmesek voltunk egymásba. szerintem az nagyon fontos.!!!
neked van barátod??
nem feltétlenül fog fájni és vérezni se biztos hogy fogsz
a szűzhártya sportolás közben is átszakadhat és ha az előjáték megfelelő és nem siettek akkor nem fog fájni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!