Hogyan kell egy fiút szájjal kielégíteni? Arra gondolok, hogy mikor elélvez, az ondót le kell nyelni? Sokan ezt mondják és nem tudom mit tegyek. A barátommal már szeretnénk kényezteztni egymást, de ez olyan gusztustalan lenne nekem.
Én is 18 voltam mikor elvesztettem, az első barátommal, akivel életem első csókját éltem át.
Mégsem kérdeztem ilyen értelmetlen dolgokat.
Hol éltél te olyat, hogy valami kötelező? A csókban sincsenek szabályok. Mindent úgy kell csinálni ahogyan nektek jól esik, nem pedig úgy ahogyan másoknak.
Nem bántásból írom ezeket, csak egy jó tanács, hogy ne aszerint éld s szexuális életedet, hogy mások mit csinálnak, mit élveznek, hanem csakis aszerint, hogy ti kettőtöknek mi a jó.
21/L
Kedves Kérdező!
Számodra gusztustalan a saját barátod? A saját barátod édes nedűje? Nem érdemel meg téged.
16/L
"Kedves Kérdező!
Számodra gusztustalan a saját barátod? A saját barátod édes nedűje? Nem érdemel meg téged.
16/L"
16 évesen ilyen okosnak lenni... Tudod ha valaki valamit nem akar, akkor miért tegye meg? Pláne ha ez a barátjának megfelel? Mi az, hogy nem érdemli meg? Szerinted egy kapcsolat csak ebből áll?
Hát gratulálok, 16 évesen sok észt szívtál magadba....
Vagy inkább egyiket sem...
Neked az a felfogásod a kapcsolatról, hogy az a szerelem, ha lenyeled a barátodét?
Gratulálok... vagy inkább sajnállak. Még nem döntöttem el.
semmi sem muszáj!
én például csak szájjal szeretem és lenyelem...kézzel utálom,és nem is szoktam:D
szóval nyugii (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!