Srácok! Legérzékenyebb pontok amitől tuti beindultok? ;)
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 19:17
2/23 anonim válasza:
bármennyire is hihetetlen a fiúknak is van g-pontjuk használd ki a lehetőséget=)
3/23 A kérdező kommentje:
azon kívül ?:D
2011. febr. 7. 19:21
4/23 A kérdező kommentje:
:D
2011. febr. 7. 19:22
5/23 anonim válasza:
Két kézzel finoman nyak megfogás.
6/23 A kérdező kommentje:
azt én is imádom. :)
2011. febr. 7. 19:23
7/23 Moszuke válasza:
nem szívesen írom le mert én kicsit másképp működök mint a többi srác.
szal ezeket ne vedd etalonnak:
a lány lábát végighúzza a vádlimon oda-vissza mittomén, érted... sípcsontomon, térd alatt játszadozik vele, talp, lábujjak egymásba kulcsolása, térd felett-de ott már csak óvatosan, mellkasomra teszi a talpait, mell bimbó csókolgatás-harapdálás finoman, pofámba a lábát, combjait, nedves nuni ide-oda dörzsölése...sötöbö
és attól is beindulok ha én, őt öhm.. kényeztetem?... hátsimogatás csókolgatás, mell, mellbimbó, popó, belső comb, talp, lábujjak, vádli, felkar, csukló, haj(:D), fültő, nyak, ajak, köldök, nuni. sötöbö
8/23 anonim válasza:
A körmöddel érzékien simogatod a hátát, vagy a nyakát, karját, libabőrös lesz és hát... :D
9/23 Tomika90 válasza:
nekem a hasam...főzz valami nagyon finomat és rádmászok az hót ziher :D
10/23 anonim válasza:
én attól nagyon beindulok ha megöklöznek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!