Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Múltkor lefeküdtem a barátomma...

Múltkor lefeküdtem a barátommal, de amikor belém hatolt, nagyon fájt. Ezért inkább abba hagytuk. Legközelebb is így fog fájni?

Figyelt kérdés
Nekem ez volt az első. Mivel félbe hagytuk, szűz vagyok vagy nem??
2009. febr. 9. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Előjáték is volt vagy csak durr betuszkolta? Ugye volt annyi eszetek, hogy védekezzetek?

Nem, nem vagy szűz, mivel benned járt.

A jó szex titka a rengeteg petting és az aktus előtti előjáték. Hallottatok már róla?

2009. febr. 9. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Már nem vagy szűz - mi több, valószínűleg már a szűzhártyád is elszakadt valamennyire. Megnézheted tükörben.

A következő alkalom már nem fog ennyire fájni - HA el tudod engedni magad. Ha az előző fájdalomra koncentrálsz, akkor inkább el se kezdd.

2009. febr. 9. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Bocsi,nem tudok egyet érteni az előttem szólókkal... fájt... és véreztél is?

Figyu, a szűzhártya kilukasztása fájdalommal jár. Sajna ez van. De ha ezt túlélted - és ebbe még senki nem halt bele - ha jó partnered van, nagyon agy örömed lesz a szexben!

Ne görcsölj, O.K.?

2009. febr. 9. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze, hogy volt előjáték!!!
2009. febr. 9. 20:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem véreztem!

Köszi a válaszokat!!

2009. febr. 9. 20:48
 6/6 anonim válasza:
két cseppet véreztem, kicsit még fájt utána, de belejöttünk.
2009. febr. 12. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!