Egy tapasztalt srác oda tud figyelni szex közben egy szűz lányra hogy ne fájjon neki annyira vagy hogy ne csak neki legyen jó?
Figyelt kérdés
Mert nagyon félek hogy fájni fog mert a fiú nem figyel oda vagy nem vigyáz segítsetek!
15/L
2011. jan. 30. 21:15
11/14 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 00:30
igen, ha előtte utánaolvasol..de gondolom nem voltál elsőre egy "sexisten.."..nyilván máshogy vigyáz egy tapasztaltabb..aztán pasz, ha nagyonösztönösvagy akkor lehet persze..de akkoris :D
12/14 anonim válasza:
Kedves 62%-os
Lehet pont azért írtam, mert van némi tapasztalatom, és imeretem róla, nem(?) De ha te elhiszed, hát hidd el, szíved joga..ha így jobb neked:)
13/14 anonim válasza:
Képzeld :) mi nem hazudunk egymásnak.. mi megmondjuk a f rankót ha jó ha rossz..Azóta is elmegy 1 szex alatt töbször is szóval csak érezte hogy az 1.nél mi volt neki;)Nem a legszűkebb fajta.. szóval miért ne élvezhette volna? elötte pettingeltünk rengeteget igaz 2-3 hónap volt mire kézzel eljutott a csúcsra.. de csak hüvelyileg, mivel nem szereti a csikló érzést.Onnantól meg nemvolt megállás.. kivételes lány. Én azt mondom ha egy nő elélvez az inkább az ő érdeme mint a pasijáé.Ha ez téged zavar hogy számunkra tökéletes a szex hát akkor felőlem azt csinálsz amit akarsz..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!