Kis Gergő ke kérdése:
A barátnőmmel elmentünk discoba. és a buli alatt leszopott, az asztjelenti hogy elvesztettem a szüzességem?
Figyelt kérdés
A disco alatt kimentünk a ház mögé és ott leszopott... elvesztettem a szüzességem?
szüleimmel megyünk vizsgáatra ha elvesztettem azt ki lehet mutatni?
2011. jan. 28. 21:09
11/30 anonim válasza:
Gratulálok... Ez egy életre szóló élmény lehetett!
12/30 anonim válasza:
elvesztetted, ellopta az az álnok perszóna !
13/30 A kérdező kommentje:
az furcsa mert én ugy tudom csak együttlét után veszítem el...
2011. jan. 28. 21:27
14/30 anonim válasza:
Vagy kamukérdés, vagy fogyatékos.
15/30 anonim válasza:
Szerintem fogyatékos... szerintem.
16/30 anonim válasza:
figyu sztem igy 10 körül nemsokan vannak akik most azzal fognak neked most fogllalkozni h szűz vagy-e? és ha nem akkor mivan?
17/30 anonim válasza:
De most ha te azt gondolod hogy szopás után elvesztetted a szüzességed akkor a barátnődet is csak azért tartod hogy legyen?mondjuk (disznek?)xd
18/30 anonim válasza:
Mégis milyen orvos tudná megmondani, hogy szűz vagy-e még? Férfigyógyász? Ha meg poén, akkor egész jól nyomod XDXD
19/30 anonim válasza:
Hátt bizztos nem vagy báttyja 17 éves.. aki ilyet feltételez..xD
De majd az orvos a p*csödet fogja nézni.. hogy szűz-e vagy vagy a nődet!:D vagynem :D
kimutattja az EKG- hiddel! és ki irja Leszo*pva :D
Szwal ink else mennyj.. :| szntem!!!!
ám jó nőd wan 1 év után.. Részegen le*zopott.xD
szwal Vinetu ink neeemennyj!!!!!!!!!!!!!!!!
20/30 anonim válasza:
gratulálok neked
ebben van a jövő
hajrá magyarország
aztán agyad van - e ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!