Orgazmus nélkül is jó a szex?
Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok és nem tudom,hogy akkor is jó a szeretkezés ha mondjuk a lány nem élvez el?2011. jan. 26. 21:46
1/14 anonim válasza:
Attól még lehet jó, hogy nincs orgazmus
3/14 anonim válasza:
Jó pesze, neked jó:)
Szegény lánynak nem annyira...
De én orgazmus nélkül is tudnám élvezni a szerelmemmel, mármint, ha csak neki lenne.
4/14 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :)
2011. jan. 26. 21:49
5/14 anonim válasza:
Jó. Én fiú vagyok, és még én is azt mondom, hogy jó. Sokadik menetnél van, hogy már én sem tudok elmenni, mert a lány kidől idő előtt. De akkor is jó. Ha olyannal csinálod, akit szeretsz :)
6/14 anonim válasza:
Persze hogy lehet jó, de hosszútávon elég kemény problémává válik.
7/14 anonim válasza:
Igen!
De az már nem annyira jó, ha ez azért van, mert az illető egyáltalán nem képes orgazmusra soha.
8/14 anonim válasza:
Igen, időközönként. De ha rendszeresen nincs orgazmus, az már nem oké.
9/14 anonim válasza:
Nekem 2 év alatt sosem volt orgazmusom szeretkezés közben, mégis imádok szeretkezni. Folyton rámásznék a barátomra, maximum emiatt van köztünk konfliktus, hogy Ő meg nem akar mindig szeretkezni, mikor én akarok :$ Nekem nem az orgazmus a dolog lényege, hanem hogy szeretjük egymást, és a szeretkezés révén egy "magasabb" fokon is kimutatjuk a szerelmünket. Persze ha van rá idő, akkor a barátom gondoskodik az én orgazmusomról külön. De sosem volt még probléma köztünk emiatt, sose fordult meg a fejemben, hogy elhagyjam (Ő nekem az 1.), vagy megcsaljam. Azt se bánom, ha soha életemben nem lesz menet közben orgazmusom, nekem csak az számít, hogy Vele lehessek, és örülnék, ha Vele élhetném le az életemet. 20/L
10/14 anonim válasza:
Hosszútávon nem jó ha valamelyik félnek nincs orgazmusa, de ha csak egyszer egyszer, fáradtság, idegesség, akármi stesszhatás ami keresztbevághatja az ilyesmit, az nem gond!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!