19/L vagyok és a legkisebb tampon sem megy fel?!
Tény,hogy szűz vagyok,de emiatt még sportolni sem tudok,mert a legkisebb OB tampont sem tudom használni. Pedig azt mondják,hogy szűzek is bátran használhatják,de,hogy,hogyha az a 4 centi sem fér el bennem?:(
Mással is van ez így,vagy csak nekem nem megy fel?
tuti fel megy az , csak idegeskedsz.
Én 13 vagyok, 2 éve mensizek, és fél éve tampont használok.
sokat "próbálkoztam" , mire sikerült feltenni..
a 'titok' annyi csak, hogy ne izgulj, mert akkor megfeszülsz , és nem birod feltenni.
csak lazíts és próbálkozz.
De inkább az első napokban, akkor a legkönnyebba felhelyezés.
Előszőr én is azt hittem, hogy nem fér be, meg nem megy be eléggé, és fájt is, de a rohadt betéttől meg a hányinger kerülgetett (pelenka). (12 éves voltam)
Próbálgattam mikor nem volt meg épp a menzeszem, bemenetem a wc-be egy doboz tamponnal és hajrá...
Őszintén, nekem úgy sikerült (remélem senki nem fog hülyének nézni), hogy kicsit maszturbáltam. Ellazultam, egyik lábamat feltettem a wc-re és jó mélyre betettem, sikerült felhelyeznem. AZért kell mélyre, mert ha nem teszed fel eléggé, akkor kényelmetlen lehet, ha viszont felnyomod, amennyire kell, akkor nem is érzed, hogy ott van! Nagyon kényelmes! :)
Szóval ha "gyakorlod", akkor utána már menni fog éles helyzetben is, mikor megjön.
12 éves korom óta nem használok betétet, akkor is csak 2 hónap volt, azt hiszem, mert egyszerűen undorítónak tartottam! Szóval hajrá! :)
20/N
Sosem voltam nőgyógyásznál,soha nem volt még senkim sem,nem tartottam fontosnak eddig elmenni...
Köszönöm a válaszokat!:)
mondok vmit...15évesen veszitettem el a szüzességem...22 vagyok...12 éves korom ota kb menstruálok...és a normált nem tudom feldugni maganak...max a minit...:) azt se mindig könnyen:D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!