Mikor érdemes elveszteni a szüzeséget? Kb hányévesen?
Minél elöbb kell !
Lányoknak 7-8 éves kortól, fiuknak kb 11-12 (márha feláll). =)
én azt mondom hogy 13 éves kor előtt ne, de utánna nem értem miért fogják őket hogy ne csinálják meg semmi, ha valaki valamit nagyon akar ugy is megcsinálja.
na jó ezt a 13-at csak azért mondtam mert én pont ma :$
13/L
tegnap 01:43
Valószínűleg azért van ez így mert kellemetlenül érezted volna magad, ugyanis tudod, hogy ha megtetted volna amikor akartad volna akkor megbélyegeztek volna és ribancnak hívtak volna, de ez egy butaság. A szexet nem kell túlmisztifikálni. Ha egy illetőben bízol, és valamennyire ismered is, és vágysz rá, akkor szerintem minden megvan.
A nők érzelmesebbek, és az érzelmek megszépíthetik a gyenge szexet is.
Ha ennyire szabályok és korlátok közé szorítják a szexualitást, akkor az később ki fog törni, és az ember majd rácsodálkozik, hogy mi is ez valójában, és hogy nem olyan amit el lehet dönteni fejben!!!
Ha nem érzed hogy megtudnád tenni, természetesen ne tedd! De azt se tedd, hogy az ezirányú érzéseidet buta közhelyek alapján tartod elfogadhatónak, vagy elfogadhatatlannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!