Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan segítsek a barátnőmnek?

Hogyan segítsek a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 8 hónapja vagyunk együtt és még szűz, de már szeretne lefeküdni velem.nagyon sokat pettingelünk és érzem hogy egyre jobban át tudja magát adni nekem. Szegénykém nagyon szűk, csak egy ujjamat tudom bedugni, Nem akarok neki fájdalmat okozni.És bántja is a dolog mert már szeretne lefeküdni velem, de én nem akarok fájdalmat okozni.
2011. jan. 14. 21:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bizony ide kell még egy kis petting, hogy ne csak az ujjad férjen bele, de én csak annyit tudok mondani, hogy így tovább, jól álltok hozzá!

Szájjal próbáltad már kényeztetni? Hátha ellazul annyira, hogy lehet közösüléssel folytatni.

2011. jan. 14. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Fájdalom nélkül nem fog menni, ez ezzel jár ez van, ki lehet bírni, nem szörnyű. Nem kell ezt túldramatizálni próbálkozzatok szépen lassan ha fáj abbahagyjátok ennyi.
2011. jan. 14. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:

jól mondja az előttem szóló. de persze van akinek nem fáj annyira az első és van akinek nagyon. körülményektől függetlenül.

először próbáld meg 2-3 ujjal, hogy táguljon...

2011. jan. 15. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!