Szűz vagyok még, ha lefeküdtünk de nem véreztem?
.. .akkor veszti el a szüzességét valaki, ha péniszt raknak a puncijába kisszívem :) úgyhogy ha van szűzhártyád még, ha nincs, szűz már nem vagy ..........
-.-
Kicsit dugni:D LoL, ez tetszik:D
Nem vagy már szűz, bármilyen kicsit is tette beléd. Egyébként én sem véreztem az elsőnél, úgyhogy ez nem jelent semmit. Nem mindenki vérzik.
Gondolni bármit gondolhat :)
Az más, hogy te mit mondasz neki. Ajánlom az igazságot: mert már nem vagy szűz, de még tapasztalatod sincs a szex-ben.
hát nehezen tudom elképzelni hogy lehet félig szexelni....én sem véreztem ezek szerint én is szűz vagyok:)?nem hiszemXD
amugy van akinek nincs is szűzhártyája vagyis csak nagyon pici...az orvos sem tudná 100% ra megmondani neked...sztzem ez lelki dolog..csak te tudhatod magadról hogy szexeltél e már vagy nem...
Ne akard becsapni az új párod, mond el őszintén mi volt...nem vagy szűz, de ez semmit nem jelent...mivel csak párszor szexeltél eddig, és az sem volt az " igazi...sztem érteni fogja hog kb olyan ovatosan kell veled bánnia mint ha szűz lennél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!