Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tágíthatnám ki?

Hogyan tágíthatnám ki?

Figyelt kérdés
Csak 2 ujjam fér bele és ez igen kevés. A barátommal most tartunk a petting témánál és jó lenne, ha tudnám élvezni, ha megujjaz és nem fájna. :S
2011. jan. 5. 23:01
 1/8 anonim válasza:
anál vagy vaginál?
2011. jan. 5. 23:02
 2/8 anonim ***** válasza:
2 ujj miért nem elég? Bakker.... Talán, ha fáj csinálja még kevesebbel, eggyel, úgy hogy kellemes legyen.
2011. jan. 5. 23:10
 3/8 A kérdező kommentje:

vagina.

azért nem elég, mert a fiú ujja vastagabb, mint az enyém és neki már 2 sem fér be.

2011. jan. 5. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Jaj ja jaj...! Tudod a szűz lányok szűkebbek! Ez így oké. Ha szexelsz rendszeresen, kitágulsz.
2011. jan. 5. 23:24
 5/8 anonim válasza:

2 ujjad felmegy és neked az nem elég? :OOO

én már 2 éve szexelek és nekem is csk két ujjam megy fel és pici a kezem..

ha szexelsz, jobban kitágulsz, és a fiú kukija könnyebben megy be mint az ujja :D

ne parázz, de am ha még fiatal vagy és nem sok ideje jártok, sztem ne feküdj le vele :S minél többet vársz vele, és tovább húzod a dolgot, annál biztosabb lehetsz benne hogy szeret. :)

16/L

2011. jan. 6. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs értelme kitágítani, fölösleges fájdalom. Engem nem zavart, hogy elsőre fájt, jó volt így is. :) ...de hát embere válogatja. Ha tágítani akarod, akkor viseld el, hogy fáj, ha a barátod 2 ujja bent van.

19/L

2011. jan. 6. 16:42
 7/8 Rawyal Fluashh válasza:

Szerintem ha beleülsz egy 200 as vascsőbe faszán tágít^^

nem személyes tapasztalat

2011. jan. 7. 20:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aki értelmeset írt.
2011. jan. 11. 22:15

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!