Elvesztettem a szüzességem, másnap reggel megint lefeküdtem a barátomal. Tervezzük a harmadikat is. Félek hogy akkor se lesz orgazmusom:S Lányok neketek hanyadik alkalommal volt?
Figyelt kérdés
14L Nem is élveztem,az elős fájt,a második semleges volt..néha néha tetszett pár másodpercig... de az semi volt.2011. jan. 5. 17:55
11/21 anonim válasza:
Hülye kis 14 éves ribanc! :) Tudod, a gyerekeknek nem kellene a felnőttek játékát játszaniuk!
12/21 anonim válasza:
a barátnőm is 14 volt amikor lefeküdt velem, a kor nem minden, ő érett mind testileg mind lelkileg, és több ilyen lány is van.. a kor nem mindig tényező:)
18/F
13/21 anonim válasza:
egy 18 éves fiúra hallgassunk aki 14 éves lánnyal lefeküdt, taps taps...
az lenne fura, ha elleneznédXD te kis szemét pedofil
14/21 anonim válasza:
Az, hogy mennyire volt érett lelkileg, idővel derül ki. Nagyon ritka. Emellett a kapcsolatnak is bizalmon és érzelmi stabilitáson kellene alapulnia. Ez is nagyon ritka 14 évesen.
15/21 anonim válasza:
paraszt:D:D akkor én is csak 16 voltam :D
16/21 anonim válasza:
akkor tedd hozzá paraszt, hogy 16 voltál:D
17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. De nem szidást kértem..Barátom 15 éves.Értett vagyok rá testileg/lelkilegis. Drágám azért raktam ide mert gondoltam itt hamarabb kapok választ..Mielőtt rá kérdeznének megint az IQ-ra.Fél éve járok a barátommal..Szeretem.És ki mondta hogy petting nem volt? Már a 2. héten elkezdtük.. Szal nem hiszem,hogy tönkretettük a "varázst".A második semleges volt.Reménykedem ,hogy a következő jó lesz.A testemet ismerem eléggé.Kora éret vagyok.(nem tudom,hogy számit e valamit)A szüleim nem tudták.De nem olyan visszamaradottak és azt mondták,hogy :"próbáljátok ki,csak védekezzetek,nem nagyon fogok neki örülni.De a ti dolgotok."(mi úgy is tettünk)Mi szerintem kivártuk a megfelelő alkalmat.Nem a legelső sráccal bújtam ágyba.Megismétlem a kérdést..mert nem kaptam rá választ.Lányok neketek hanyadik alkalommal volt élvezetes a szex? .. A fejmosásbó többet nem kérnék!
2011. jan. 6. 18:06
18/21 anonim válasza:
Ha ismered a tested , akkor tanítsd meg a barátodnak, hogy mi esik jól neked. Ekkor lesz élvezetes a szex. Csak dugástól nem lesz az. De ezt egyszer már írtam korábban.
19/21 A kérdező kommentje:
de hüvelyi orgazmusom nem lesz?
2011. jan. 6. 21:01
20/21 anonim válasza:
Akkor lesz, ha a kezével ingerli a csiklódat dugás közben. A kettő együtt hatékony. Próbáljátok így, aztán majd idővel és tapasztalattal, kevesebb csiklóingerlés is elég lehet. A hüvely baromira szegény idegvégződésekben, nagyon kevés nőnek van önmagában hüvelyi orgazmusa. Ezt a pároddal is tudasd a félreértések elkerülése végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!