Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tényleg ekkora dolog a szüzess...

Tényleg ekkora dolog a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, ennyi rinyát... miért különb ez az összes többinél? Mármint, nem is ez a baj, hanem a megfelelő embernek akarom "odaadni", mintha szívességet tenne neki hogy vele lehet...Ez fura lehet, gondolom fiúnak gondoltok :) pedig 16/l, és még szűz, de már nem sokáig :P. Szeretem a srácot igen, de MIÉRT LENNE JOBB AZ ELSŐ EGY ÉV UTÁN? Miért??(mi 1 hónapja vagyunk együtt)
2011. jan. 1. 19:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

én a hejedbe szüzen mennék férjhez!

ez így helyes!

2011. jan. 2. 10:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne jobb egy év után? egyrészt mert valamennyire felnősz agyilag, érettebb leszel, beleszoksz a kapcsolatba, megismered a másikat alaposan, és nem csak a szex lesz az egyetlen közös programotok. Mondd már meg honnan tudod ilyen biztosan, hogy egy év után is szeretni fog? Ez az, amire nincs garancia, de arra se, hogy te fogod szeretni egy év után. Ha neked meg mindegy kivel történik, mert már ennyire nem bírsz magaddal, akkor az a te dolgod, élj úgy ahogy jól esik, de másokat nem kell leszólni, azért mert képesek érett, megfontolt döntést hozni és nem a csordaszellem után menni és a saját naivitásukkal igazolni magukat.
2011. jan. 2. 12:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Én 21 éve sikeresen tartogatom.
2011. jan. 10. 20:30
 14/23 A kérdező kommentje:
és örülsz hogy még megvan a középső fiókban? nem lett volna jobb 5-6 évnyi jó kis éjszaka? :D
2011. jan. 10. 20:34
 15/23 anonim válasza:
1 hónap alatt nem lehet senkit megismerni.Talán ismered minden rossz szokását és tulajdonságait,tudod hogy mikor mire gondol,és hogyan reagál bizonyos helyzetekre?Hát nem hinném...ne add magad ilyen könnyen.Ha meg egy év múlva is ugyanúgy fogod szeretni,akkor nem mindegy hogy vársz-e vele?Vagy félsz hogy elhagy?
2011. jan. 10. 21:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

És mi garantálta volna, hogy JÓ éjszakái lesznek? Neked sem garantálja semmi, hogy ha most megteszed, később nem bánod meg. Van olyan ismerősöm, aki úgy állt hozzá a dologhoz, mint Te, kedves kérdező, és mostanra, 20 éves korára (!) Belefásult az egészbe. Anno nem az volt az igazi, akivel elvesztette, és mivel már nem volt szűz, a további kapcsolataiban is hamar, 1-2 nap után belement a szexuális kapcsolatba. Később jó pár fiújáról kiderült, hogy csak a szexre kellett neki.

Csak nehogy úgy járj, mint ő... Körülötte sokan tartogattuk a középső fiókban, és most minden ilyen lánynak hosszú, szerelemre épülő kapcsolata van, ő pedig őrlődik, mert nem találja a szerelmet (illetve olyanba szerelmes most épp, aki egy rohadt szemétláda és nem érdemli meg).

2011. jan. 10. 21:08
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg inkább Te várj vele, mert kicsi vagy és éretlen. Kb. a válaszaidból az jön le, h "de gáz vagy, amiért még szűz vagy, bezzeg majd én."

Mielőtt nekem esnél, hogy biztos valami "aggszűz" vagyok, nem. Sőt, az alap gondolattal ~egyetértek, szerintem kissé túl lihegik manapság a szüzesség fontosságát, de ha valaki saját elhatározásából pl. várna inkább akár házasságig is, az neked mégis mit fáj, és miért kötsz bele? Téynelg nem b*aszogatni akarlak, csak óva inteni. Nem azért, mert még túl fiatal vagy, vagy mert a srác biztos csak arra hajt; hanem mert a stílusod (és ebből gondolom, hogy a személyiséged is) kissé túl gyerekes, nem hiszem, hogy tényleg megérted az egésznek a szépségét. Kicsit gondold át még...

2011. jan. 10. 21:10
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap...ha már nem lennél szűz,akkor nem lenne nagy dolog. Honnan veszed,h ismered? Lehet,hogy tök más a gyerek és addig rendes,amíg le nem fekszel vele,aztán pár hét után kidob. Bocs,hogy ezt mondom...de egy hónap alatt nem tudod megismerni. Én egy hónap alatt még a pettingnél sem tartottam. Hol volt még a szex. Az a jó,ha megismered a testét,hogy mi a jó Neked meg neki. És igen azért jobb később,mert még jobban meg szereted,megismered,még jobban vágysz majd rá. És szerintem a szüzesség elvesztése igenis nagy dolog. Életedben először engedsz be valakit az intim szférádba...azért az jobb embereknél nem elhanyagolható dolog. Dehát a Te életed,azt csinálsz vele amit akarsz :)
2011. jan. 10. 21:11
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az utolsó válaszolókkal.

"és örülsz hogy még megvan a középső fiókban? nem lett volna jobb 5-6 évnyi jó kis éjszaka? :D"

Ez után a mondat után nálam elvágtad magad,ne csodálkozz,ha butának és éretlennek tartanak,na,meg....

Szép estét!

;) :D

2011. jan. 10. 22:09
 20/23 anonim válasza:
Én majdnem másfél évet vártam... nem nem, így nem tiszta, mi másfél évet vártunk vele. Miért? Mert ki kell, hogy alakuljon egy bizalom közöttetek. gondolj bele, ha szétmentek és majd a feleségeddel mentek az utcán, és összefutsz vele, nem lesz majd kínos megmondani a feleségednek, hogy ki volt az? Érthető
2011. jan. 11. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!