Tényleg ekkora dolog a szüzesség elvesztése?
én a hejedbe szüzen mennék férjhez!
ez így helyes!
És mi garantálta volna, hogy JÓ éjszakái lesznek? Neked sem garantálja semmi, hogy ha most megteszed, később nem bánod meg. Van olyan ismerősöm, aki úgy állt hozzá a dologhoz, mint Te, kedves kérdező, és mostanra, 20 éves korára (!) Belefásult az egészbe. Anno nem az volt az igazi, akivel elvesztette, és mivel már nem volt szűz, a további kapcsolataiban is hamar, 1-2 nap után belement a szexuális kapcsolatba. Később jó pár fiújáról kiderült, hogy csak a szexre kellett neki.
Csak nehogy úgy járj, mint ő... Körülötte sokan tartogattuk a középső fiókban, és most minden ilyen lánynak hosszú, szerelemre épülő kapcsolata van, ő pedig őrlődik, mert nem találja a szerelmet (illetve olyanba szerelmes most épp, aki egy rohadt szemétláda és nem érdemli meg).
Szerintem meg inkább Te várj vele, mert kicsi vagy és éretlen. Kb. a válaszaidból az jön le, h "de gáz vagy, amiért még szűz vagy, bezzeg majd én."
Mielőtt nekem esnél, hogy biztos valami "aggszűz" vagyok, nem. Sőt, az alap gondolattal ~egyetértek, szerintem kissé túl lihegik manapság a szüzesség fontosságát, de ha valaki saját elhatározásából pl. várna inkább akár házasságig is, az neked mégis mit fáj, és miért kötsz bele? Téynelg nem b*aszogatni akarlak, csak óva inteni. Nem azért, mert még túl fiatal vagy, vagy mert a srác biztos csak arra hajt; hanem mert a stílusod (és ebből gondolom, hogy a személyiséged is) kissé túl gyerekes, nem hiszem, hogy tényleg megérted az egésznek a szépségét. Kicsit gondold át még...
Teljesen egyetértek az utolsó válaszolókkal.
"és örülsz hogy még megvan a középső fiókban? nem lett volna jobb 5-6 évnyi jó kis éjszaka? :D"
Ez után a mondat után nálam elvágtad magad,ne csodálkozz,ha butának és éretlennek tartanak,na,meg....
Szép estét!
;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!