Szűz vagyok,14, lány . Azthiszem vonzódom a lányokhoz . De ugyanúgy a fiúkhoz is. Szóval szerintem bisex vagyok . Vagy nemtudom . Nem tudom eldönteni, hogy először lánnyal próbáljam ki vagy fiúval?! (lennt)
Figyelt kérdés
Persze nem most akarom! Szerintem még nem vagyok rá igazán felkészülve és szerintem még a korom sem megfelelő hozzá .. Mondhatom azt, hogy gondolkodásilag érett vagyok?! Egyre jobban vonzódom a lányokhoz, de nem tudom, hogy pasit keressek magamnak vagy inkább egy lányt .. Ugyanúgy vonzódom mind 2 nemhez.. Arra is gondoltam már, hogy ez csak ilyen "múló pillanat" , hogy nekem lány kell .. Őszintén szólva félek... És nem tudom eldönteni, hogy melyik nem kéne jobban.. Akinek van ebben tapasztalata kérem írjon... Segítséget kérek, nem kritikákat. Köszönöm!2010. dec. 31. 04:32
11/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen!! Aranyos vagy! :)
2010. dec. 31. 07:07
13/17 anonim válasza:
Én is 14 vagyok..ebben az évben nekem is volt ilyen "betegségem" smároltam egy-két lánnyal és nem izgultam rájuk.azota csak a pasik tetszenek:) sztem erre csak ugy jöhetsz rá ha legalább smárolsz egy lánnyal :)
14/17 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm. :)) Majd keresek valakit aki tetszik .. :) Csak nemnagyon találok .. Szóval még egy ideig gondolkodhatok rajta, hogy most kell-e vagy nem .. :)
2010. dec. 31. 09:55
15/17 anonim válasza:
Érdekes eset. Először is, először szerelemből tedd meg, ez a legfontosabb! Innentől kezdve -ha valóban biszex vagy- teljesen mindegy, fiú, vagy lány az illető. Persze még a nemi identitásod is kétesélyes. Ennyi idősen én is eltűnődtem azon, hogy biszex vagyok-e. Ez teljesen természetes, ebben a korban kezdesz el érdeklődni igazán embertársaid után. :) Szóval, arra akarok kilyukadni, hogy még nagyon fiatal vagy, egyáltalán nem biztos, hogy biszex vagy. :)
16/17 anonim válasza:
14 évesen még nem lehet ezt így tudni, azért mert téged is megcsapott a divatleszbiség hulláma, még nem kell lányokkal próbálkozni. Foglalkozz értelmes, korodhoz való dolgokkal, ne azzal lánnyal vagy fiúval szexelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!