Mért van az hogy félek? Mármint attól ha odakerül a sor,hogy betegye mindig vhogy van bennem egy érzés, ami azt mondja hogy NE..
Kialakult benned ez a félelem, melyet gerjesztettél. Ezek után nem lennék meglepődve, ha a szex közbeni fájdalmat is felnagyítanád magadnak, holott ha nem foglalkoznál vele, nem is lenne akkora ügy.
Vagy az a baj, hogy így kompenzálod azt, hogy a fiú akivel már majdnem eljutottál oda, nem a megfelelő, tudat alatt nem érzed erre alkalmasnak, vagy te magad nem készültél még fel.
És még egy szót a fájdalomról: olvass olyat, aki csak pozitívan élte ezt meg. A szüzesség odaadása ha szeretettel történik, mindegy hogy fájt-e vagy sem, elvégre gyereket is fogsz szülni!!
És ha fiú akkor mi van?
Igaza van nagyon sok embert befolyásolnak a szülei.van az oldalon egy 19 éves srác aki az anya által abba a tudatban élt, hogy a maszturbálás vakságot okoz.Ez szerintem nagyon durva és mondjon bárki mást.Egy felnőttet ennyire befolyásolni és, hogy ne ismerje a testét....
Hány éves vagy?
Valószínűleg nem késtél még el semmiről.
14 alatt várakozz.
16 alatt vágyakozz.
16-18 orál, és nem esel teherbe.
18-tól védekezz!
én is nagyon félek
már 19éves vagyok és még mindig szűz:D
csak félek hogy annyi mindenről majd lemaradok, pl mikor 18évesen csókolóztam először, akkor is rájöttem hogy az milyen jó és istenem már előbb kellett volna elkezdeni:)
de ne félj biztos jó lesz, majd átesünk rajta egyszer:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!