Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A menstruáció melyik szakaszáb...

A menstruáció melyik szakaszában a "legérdemesebb" az első szexuális együttlétet megejteni?

Figyelt kérdés

Nem teherbe esésesélye szempontjából kérdezem, szedek fogamzásgátló tablettát, és óvszert is használni fogunk. Csak úgy tudtam, hogy pl. a méhszáj valamikor lentebb helyezkedik el, a szűzhártya lágyabb/keményebb. Melyik szakaszban lehet a legszerencsésebb? (Nem tervezném meg én sem napra pontosan, jó lenne "egyszer csak" azt mondani hogy :most szeretném, csak sajnos nagyon ritkán látjuk egymást)

Köszönöm az értelmes válaszaitokat! 16/L

2010. dec. 27. 22:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
a jövő pinája a segg szal en foglalkozz ilyennel inkább tágítsd magad a kapnyéllel
2010. dec. 28. 22:28
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
Na látom nem sok olyan választ kaptál ami konkrétan válaszol is a kérdésre. :D Pedig engem is érdekelne.
2010. dec. 30. 13:50
 13/19 sasna ***** válasza:
49%
nem érthető a kérdés, mi az, h a menstruacio melyik szakaszában? ciklust akartűl irni? ha meg szeded a tabit, akkor tökre mind1..
2010. dec. 30. 15:10
 14/19 anonim ***** válasza:
40%

Én értem a kérdést! És a válasz rá:

Miután a menstruációd véget ért (pl.: tartott 1 hétig) , azután a legkisebb az esély a teherbeesésnek!

2010. dec. 30. 23:38
 15/19 sasna ***** válasza:
75%
utolsó, azért értelmetlen a kérdés, mert a kérdező tablettát szed!
2010. dec. 31. 00:13
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
Jah, hát akkor tényleg teljesen mindegy! :-D
2010. dec. 31. 13:54
 17/19 A kérdező kommentje:
mondom hogy nem teherbeesés szempontjából!! hanem egyébként. mert van amikor lejjebb van a méhszáj, puhább a szűzhártya stb. :)
2010. dec. 31. 14:01
 18/19 sasna ***** válasza:
100%
nem fog fájni, ha finoman csináljátok.. ugyan már..
2011. jan. 1. 18:54
 19/19 anonim ***** válasza:

A méhnyak peteérés környékén a legpuhább.A menstruáció előtt lejjebb kerül,a menstruáció alatt nyitva van,majd újra zárt lesz stb.A szűzhártya milyensége genetikai dolog.Általában egy rugalmas hártya,ami az első szex alkalmával megreped.Ez járhat fájdalommal és vérzéssel,de nem törvényszerű.Hogy kinek milyen lesz az első alkalom ezt nem lehet megjósolni.

Ennyire nem kell készülni rá!A legfontosabb,hogy védekezzetek,szeressétek egymást és sok legyen az előjáték.A méhnyak elhelyezkedésével pedig ne törődj,nem ez a lényeg,semmiben nem fogja befolyásolni az elsőt.Ha kellően nedves vagy,akkor könnyebb a pénisz behatolása.Javaslom az óvszert,mert azon van sikosító.Ne izgulj és ne menstruáció idejére tervezzétek.

2011. jan. 1. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!