Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gyakrabban van vizelésem. Azt...

Gyakrabban van vizelésem. Azt jelenti terhes vagyok?

Figyelt kérdés
a pasim farka 1-2 centire bennem volt... szűz vagyok még.. lehetséges?
2010. dec. 27. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szűz. Lehetsz terhes, bár nem hiszem. Menj orvosohz, ha zavar.
2010. dec. 27. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
lehet
2010. dec. 27. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert gyakrabban jársz vizelni, nem vagy terhes. Ez nem jelentkezik egyből. Inkább hipochonder vagy.
2010. dec. 27. 16:24
 4/10 anonim válasza:
nem hiszem el, hogy ennyi felelőtlen lány van! hát védekezés nélkül miért engeded a pasid farkát magadba???ha meg félsz a terhességtől,akkor talán védekezni kéne, ha a szexhez nagylány vagy már, akkor gondolkozz is...
2010. dec. 27. 17:11
 5/10 anonim válasza:

nem vagy szuz....maga a szuzesseged az aktusig tart benned volt..igen..mindegy hogy mennyire..megtortent..

de a szuzhartyad nem hiszem h atszakadt..szoval az meg megvan..de mar erintkeztel fiuval igy o elvette elmeletileg a zsuzesseged.....

2010. dec. 27. 17:56
 6/10 anonim válasza:

Szerinted a gyakori vizelés és a terhesség között van összefüggés?! Maximum felfáztál.

VISZONT nem vagy már szűz, mert benned volt a pasid, s ha nem védekeztetek sehogy, akkor IGEN lehetsz terhes, az előváladéktól, tudod mi az?! XD

Gondolkodni kéne meg információt gyűjteni, szex elött, aztán majd ne sírj, ha a saját baromságod miatt kiderül, hogy terhes vagy. Egy életre megtanulnád legalább az tuti. Én csak a magzatot sajnálnám!

2010. dec. 27. 18:24
 7/10 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Sok volt a tea meg a kávé. Vagy más.
2010. dec. 27. 23:28
 8/10 anonim válasza:
Biztos, hogy nem vagy terhes, nem kell aggódnod, de az tényleg baromság, hogy védekezés nélkul bármennyire is "beengedj" magadba vkit...
2010. dec. 28. 14:38
 9/10 anonim válasza:

...az elozo vagyok...

a vizeléssel kapcsolatba annyit, hogy ha terhes lennél, akkor a gyakori vizelés, az csak jóval késobb jelentkezne, mikor már nagy lenne a hasad.

2010. dec. 28. 14:40
 10/10 anonim válasza:
nem ha sokat pisilsz az azt jelenti hogy felfáztál :D
2010. dec. 30. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!