13 évesen gáz ha már nem vagy szüz. Ti is igy gondoljátok?
Figyelt kérdés
van egy barátnőm ö 12évesen vesztette el a szüzességét és most mindenki össze vissza felcsinálja, és sztem ez lelkileg sem tesz neki jót.
A másik barátnöm most13 és a 20 éves barátjával akar lfeküdni.hogy magyarázzam el neki hogy ez nem helyes?
látszik rajta hogy nem áll készen rá.
2010. dec. 21. 21:43
11/38 A kérdező kommentje:
erre nem is gondoltam. jó ötletnek tűnik;)köszi
2010. dec. 21. 21:59
12/38 anonim válasza:
Hát nincs mit:)
Ott van még a szülők és a rendőrség lehetősége is, de az már durvább... Ha beszélsz a fiúval, vigyázz nehogy egy eszetlen verekedős barom legyen és megtámadjon meg ilyenek!
13/38 A kérdező kommentje:
maximum háttérvédelmet kérek.:) de amugy nem verekedős típus dehát majd kiderül
2010. dec. 21. 22:07
14/38 anonim válasza:
hát a mai világba így szokot már lenni.. amugy 14 évesen nekem 24 éves pasim volt és 14 éve felettől nem bünteti a törvény .. amugy meg megbántam h ijen idős barátom volt ..
15/38 anonim válasza:
Ha a való világ villába akarsz bekerülni, akkor veszítsd el gyors! Egyetlen 16 év alatt elvesztő csaj sincs aki normális lenne felnőtt korára. Minél hamarabb veszíti el valaki annál értéktelenebb ember.
16/38 anonim válasza:
"Egyetlen 16 év alatt elvesztő csaj sincs aki normális lenne felnőtt korára. Minél hamarabb veszíti el valaki annál értéktelenebb ember."
Azlrt ez nem kicsit durva általánosítás. Irigy vagy?
17/38 anonim válasza:
Ez bűncselekmény, mert a lány még nincs 14 éves!
18/38 anonim válasza:
:o
13 éves vagyok és meg sem fordul a fejemben a szex.
19/38 anonim válasza:
szerintem gáz, csak az a baj, hogy egy részük majd valamikor 20évesen jön erre rá amikor már egy rakat pasi átment rajta. Persze mint mindig tisztelet a kivételnek.
20/38 anonim válasza:
De ne magatokról beszéljetek már istenem. Ha most lebeszéli róla, lehet nem lesz k**va. Mondd el a barátnődnek, hogy ez nem helyes, nyugodtan várhat még vele néhány évet, mert akkor jobb lesz a szex és egy olyan fiúval fogja majd csinálni aki az igazi. Mert ez a 20éves srác még tuti nem az. Kamuzhatsz neki, hogy olvastad valahol, hogy ilyen korban nagyon fáj a szex stb...Aztán ha nem vállik be beszélhetsz a szüleivel, hogy akár tiltsák el attól a pasitól, vagy akár a fiúval is beszélhetsz. Ha semmi nem ment akkor legalább mond a barátnődnek, hogy védekezzenek, mert már az első alkalomtól is gond nélkül teherbe eshet. Tegyél meg mindent amit tudsz, de ha nem hát nem. Ő baja ! De ha nem hallgat rád akkor tudod..nem igazi barát :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!