Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek hogy ne élvezzek...

Mit tegyek hogy ne élvezzek el olyan hamar?

Figyelt kérdés

Még nem szexeltem, 14 éves fiú vagyok. Félek hogy hamar elmennék, ezért kíváncsi vagyok hogyan tudnám ezt megelőzni hogy ne legyen ez!

Normális válaszokat pls! Köszönöm!

2010. dec. 17. 15:46
 1/5 anonim válasza:
47%

Ezen most még gondolkozz.

És ez normális válasz volt.

2010. dec. 17. 15:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor önkielégítesz, akkor ne csinálj belőle gyorsasági versenyt, mert akkor ezt szokod meg, és az ágyban sem bírod majd tovább fél percnél. Próbáld meg minél jobban elhúzni, hogy legalább félóráig bírd. Amikor már közel jársz, akkor állj le, és/vagy szorítsd el a péniszedet a tövénél. Ha kicsit lehiggadtál, folytasd.
2010. dec. 17. 15:59
 3/5 Peston ***** válasza:
Valóban ne rendezz gyorsasági versenyt, a Forma 1 márciusban indul. Amúgy én paráztam ettől, mert nekem volt, hogy 3 perc is elégnek bizonyult önkielégítésre, aztán a barátnőmmel kezdésnek lenyomtunk egy 3 órás menetet... :D Amit 5 másik követett, hasonló hosszokkal. xD
2010. dec. 17. 17:04
 4/5 mad-mike válasza:
tartsd vissza! XD
2010. dec. 20. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
hat szex kozben,ha erzed,hogy mar majdnem messz el,szolj a csajnak / bnodnekl,hogy fel percet,vagy akar 15 masodpercet varjon,mert akkor mar nem lessz olyan eros az erzes.
2010. dec. 21. 16:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!