Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet hogy első alkalommal...

Lehet hogy első alkalommal nem szakad át teljesen a szűzhártya?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Fél éve vesztetem el a szüzességemet ami vérzett is. Ám minden rendben ment, pár nap után elállt. Mostanra új párom van, és 6 nappal ez előtt úgy döntöttünk, hogy testileg is szeretnénk együtt lenni. Nekem ez lett volna az első "igazi" szeretkezésem, mivel a szüzességemet nem közösülés útján vesztettem el. Az együttlét közben erős fájdalmat éreztem folyamatosan és vérzéssel is járt. Utána két napig gyenge vérzés kísérte. Majd egy napra abba maradt, és a mai napon ismét vér" pecséteket2 vettem észre. A menstruációmnak 4 nap múlva kell megjönnie. mi okozhatja ezt? Előfordul hogy a többi együttlét után is jelentkezik a vérzés?
2009. jan. 21. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges. Mármint, hogy a szűzhártyád még megvolt.

Az erős fájdalmat a szűzhártyádnál érezted, feltételezem...

Lehet, hogy a Tiéd vastagabb kicsit és akkor még vérezgethetsz egy ideig, de el fog múlni.

Ez egy kis seb, normális, hogy vérezget, amíg nem gyógyul meg teljesen, de a sokadik együttlétnek már sem véreznie sem fájnia nem szabad majd!

2009. jan. 21. 19:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Sőt lehet, hogy sokadik alkalommal szakad át. Bár igen ritka az ilyen.
2009. jan. 21. 22:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Mindenesetre bejelentkeztem a nőgyógyászhoz is.
2009. jan. 22. 10:24
 4/6 anonim válasza:
Igen! a barátnömnek pont ez van.19 éves és már nem ez az elő olyan kapcsolata .. és a párjának nem is kicsi..de elment a nőgyógyászhoz és azt mondta nincs átszakadva még a szüzhártyája valszeg azért mert vastagabb,pedig már több mint 1 éve együtt vannak úgy.Am ezzel nincs semmi gond lehet éppen sporttól fog átszakadni teljesen.
2009. jan. 22. 21:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Pont ma voltam a nőgyógyásznál ezzel a problémámmal, és miután megvizsgált megnyugtatott hogy nincs semmi gond. Nem a szűzhártya okozza nálam, hanem van egy rész ahol sok a vérbő sejt. És mikor együtt voltam a párommal, ezt a részt is ingereltük, így lehetett a vérzés. Ezt úgy lehet orvosolni hogy vissza kell mennem a nőgyógyászhoz és lekapar ebből a rétegből / sejtekből.
2009. jan. 23. 18:04
 6/6 A kérdező kommentje:
De mindenképp jobb elmenni orvoshoz mert felsorolt pár más dolgot is hogy mitől lehet még hasonló tünet. Jobb ha látja ezt egy orvos is :)
2009. jan. 23. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!