Mit kell tenni az elsőnél amikor a lány vérez?
Figyelt kérdés
tudom akkor abba kell hagyni és csak utána folytatni.de meddig: amig el nem áll a vérzés ?és utána nem megy el a lány kedve az egésztől?
a vérzés mindjárt bekövetkezik ahogy a fiú behatol?
kérem csak értelmes válaszokat irjatok
2010. dec. 15. 20:29
1/7 anonim válasza:
Nem minden lány vér!ZIK! az első aktusnál, és van akiknél hevesebb, van akiknél pár csöpp. Csaja válogatja. Egyébként semmi baj nem származhat abból, ha nem veszed ki. Legalábbis ha nem fáj neki, és nem vagytok hemofóbok.
2/7 anonim válasza:
ha nem is abba hagyni, de azért tanácsos kicsit belassítani, letusolni, és hát az első az ilyen nehézkes, utána megint folytatni, ha nem fáj a csajszinak
3/7 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy nem kell kivenni csak lassítani, tőlem is megkérdezte a srác hogy abbahagyjuk-e(a fájdalom miatt) de azt mondtam h eszébe ne jusson mert akkor örökre szűz maradok és elmegy a kedvem a szextől örök életemre. Jobb túlesni rajta gyorsan.
4/7 anonim válasza:
a legegyszerűbb az, ha tőle megkérdezed, hogy mit szeretne. ha látod, vagy mondja,hogy fáj neki, akkor kérdezd meg, hogy hagyjuk-e abba. szóval ő irányítson ilyen téren.
nem biztos, hogy vérezni fog, ha igen, akkor se muszáj abbahagyni, csak ha a lány szeretné.
5/7 anonim válasza:
Ha nem fáj neki akkor abba kell hagyni, ha fáj akkor fojtatni kell! A vér pedig hagymásan sütve a legjobb kenyérrel!
6/7 anonim válasza:
semmit. de egyébként jó tanács: előtte sötétszínű lepedőt rakjatok fel! mondjuk feketét. plusz hosszú előjáték utána pesig zuhany. persze közösen így biztos nem marad rossz emlék^^
7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) sokat segit
2010. dec. 16. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!