23 éves szűz lány vagyok. Alakuló kapcsolatban ez kinek lenne elfogadható?
Szóval a helyzet a következő. 23 vagyok, és még szűz. Nem értékelem sem fel, se le, és nem is akartam soha a házasságig várni. Viszont olyan kapcsolatom sajnos eddig nem volt, amiben jól eső érzéssel el tudtam volna veszíteni. 20 évesen olyan "kapcsolatom" volt, hogy egy hónap után hagytam, mert nem illettünk össze, és ez nagyon érződött. Nem éreztem vele jól magam, ha több órát is együtt töltöttünk, és nem tudtunk jókat beszélgetni.
21 évesen beleugrottam egy távkapcsolatba, amiben sok csapda volt. Ritkán tudtunk talizni, és az első pár élő tali alkalmával én nem mertem minden tapasztalás nélkül rögtön magába a szexbe fejest ugrani. Ott is kiderült, hogy nem tudok meglenni a másik féllel (ivott, de ez csak élőben derült ki).
Most van egy kapcsolatom, de valószínű ennek is vége lesz hetek múlva:(. A barátom másik városban lakik (bár nem olyan messze),és fáradtságra hivatkozva nagyon ritkán akar látni:(. Pettingnél tovább még nem jutottam vele, szintén az volt, hogy az első pár alkalommal nem mertem rögtön a szexbe beleugrani. Viszont ha így megy tovább, hogy nem is nagyon akar látni:(, ez a kapcsolat se lesz hosszú életű.
Eddig valahogy nem volt szerencsém, amolyan igazi kapcsolatot találni, amiben jó benne lenni, és gyakran lehet a másikat látni. Nem gondolom, hogy egyébként bármi gond lenne velem. Szerintem, ha lenne olyan srác, akivel szeretjük egymást és tudunk heti szinten többször talizni, akkor azzal 2-3 hónap alatt eljutnék a szexig.
Korábban bennem volt, hogy jó, 20-ig még nem gáz. ...De azóta is tellnek az évek, és hogy mikor lesz a fent írtak szerint vágyott, igazi kapcsolatom, fogalmam sincs. Nagyon szeretném, de nem tudom, mikor lesz.
Már nem is az a kérdés, hogy emiatt szégyenkezzek-e, nem teszem. Nem tudok mit csinálni (Csak szex miatt nem maradnék senki mellett. Ha pedig elveszítem valakivel, akivel utána lehet, hogy 1-2 alkalomnál többször már úgysem vagyok együtt, mert nem működik a párkapcsolat, attól tapasztalt szintúgy nem leszek.) Biztos sok ember fujjogna rám, de azzal se tudok mit tenni. Vagyis már az van bennem, hogy nekem olyat kell keresni, aki nem ezt tenné, mert vannak ilyen emberek is.
Nem itt keresek párt, csak kiváncsi vagyok, itt például hány ember mondaná, hogy egy tapasztalatlan lány, mint én, jó volna neki.
A kérdés nem kamu. Azok írjanak, akik elfogadnának, szeretnének egy ilyen "előéletű" lányt is. Kiváncsi vagyok, vannak-e sokan (és például itt is) ilyenek.
Pettingben is abszolút kezdő vagyok. A mostani barátomnak (akivel szerintem sajnos rövidesen vége lesz, mert nagyon ritkán talizunk:( nagyon sok mindenben el kell még irányítania engem, hogy tudjak neki örömet szerezni. - Ez nem dicsekvés, nem is szégyenkezés, csak plusz infó.
Utolsó, köszönöm szépen Neked is, ez nagyon megnyugtatóan hat rá, amit írtál. Köszi:).
Egyébként a mostani barátom tudja, hogy szűz vagyok, és nem ez a "gond" van a ritka talik mögött:(. Tudja ő is, hogy ha gyakrabban tudnánk találkozni, és előre lépni, már nem is lennék az. Más a baj:(, és én pár hétnél többet már nem jósolok nekünk, bármennyire szerettem volna helyrehezoni a dolgunkat...
Természetesen elfogadnálak, férfiként egyfajta kellemes borzongó csodálattal venném, hogy még nem volt senkid, sőt akkor emelkednél csak igazán a szememben, hogy érdemesnek tartottál arra, hogy ezt megoszd velem. Tényleg ne azzal kezdd egy pasinál, hogy ez van, előbb kell hogy bízni tudj benne. ez egy nagyon intim, bensőséges infó, ne oszd meg akárkivel. Igazi gentleman tisztelettel fog rád tekinteni. Aki meg nem, az nem gentleman, keressen magának az útszélen magához illőt.
Igen, ismerkedésekből alakulnak a kapcsolatok, erre kell elindulni.
23 éves férfi vok és még szűz. Nem azért nem vesztettem el, mert nem volt rá lehetőségem, vagy mert ronda lennék.
181 magas 75 kiló vok sportos és adok is magamra.
Eddig nem találtam olyan lányt, akivel szívesen megosztottam volna ezt a dolgot. Volt már párkapcsolatom, pettingig el is jutottunk, én le is feküdtem volna vele, de ő nem akarta, utólag nem is bánom hogy nem jött össze, elég nagy k*rva lett belőle...
Kérdésedre válaszolva nem szégyen, nem is szégyenlem, bár nagy dobra nem verem, senkinek semmi köze hozzá. Sztem nagyon teszed, ha nem adod oda magad olyannak, akinek egyébként nem szeretnéd. A férfiak, köztük én is, sokkal többre értékelik azokat a csajokat, akik nem 14 évesen dobják oda magukat vmi suttyónak, és 20-as éveikre átmegy rajtuk a fél falu/város.
Én is olyan lányt, nőt keresek akivel ezt meg tom beszélni, ill akivel olyan lehet a kapcsolatom, hogy szívesen legyek vele együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!