Baj 13 évesen elveszíteni a szüzességünket?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 16:31
11/21 anonim válasza:
Ha elveszted, az a baj!!! Az előző voltam.
12/21 anonim válasza:
Abban mindenképpen hogy nagyon nagyon messze van az az idő, hogy átéld a hüvelyi orgazmust (már ha lány vagy) Mert ez csak a megfelelő partnerrel, megfelelő lelki érettséggel, fogékonysággal, nyitottsággal lehet. Addig meg minek szexelni, csak a másik fél örömére? ejej Olcsón adod magad...
13/21 anonim válasza:
nekem nem baj XD nem én vesztem el 13 évesen .. jaaa hogy neked? neked igen
14/21 szamo77d válasza:
Baj! Nem vagytok még érettek az ilyesmire! Ha ügyetlenkedik
a srác és teherbe estek, akkor mit csináltok?
15/21 anonim válasza:
nem baj.sokan irják hogy baj de ne hallgass senkire csak a saját érzéseidre. ha ugy érzed készen álsz jol ismered a partnered, kivánod de nem csak a partner kedvéért csinálod akkor csináld.nem fogsz bele hallni csak jo érzés lesz..
16/21 anonim válasza:
Ha úgy érzed készen álltok a börtönre, akkor is csinálhatod -.-" Előttem lévő kommentelő miért adsz ilyen felelőtlen választ? Egy 13 éves honnan lenne tisztába mindennel, amikor még sokszor a 20 éveseknek is becsúszik egy-két terhességi baki, 72 órás tabletta, kiszakadt óvszer stb.
Végülis nem te leszel terhes majd, hanem ez a 13 éves kislány. De neki nincs annyi élettapasztalata még.
17/21 anonim válasza:
Az. Ha megteszed eljön érted a patás ördög aki magáévá tesz majd extra csípős üvegszilánkos vazelinnal.
18/21 Egyszerű huszonéves válasza:
13 voltam én is mikor elvesztettem. Állati nagy baj, már nagyon bánom. És télleg csak arra kellettem.
22/N
19/21 anonim válasza:
Ne haragudj, de én 13 évesen kb. 8kor már ágyban voltam és nem a pasik után járkáltam..15 évesen jöttem össze első párommal, 1 évig voltam vele, és mégsem feküdtem le vele, most vagyok 18 és még csak most tervezzük párommal h megtesszük, és még így sem érzem magam teljesen felkészülve rá..
20/21 anonim válasza:
Hát igen, elég nagy baj. Miért akarsz olyan hamar felnőni?
Micsoda beteg világ.... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!