Maszturbálás szex előtt?
Figyelt kérdés
Az első szex előtti időszakba maszturbáltatok? (csikló izgatása, ujjazás) és ujjaztam magam és nem fájt:)
arra lennék kíváncsi hogy hányan ujjazták magukat az első szex elött
2010. dec. 9. 12:38
1/9 nielindi válasza:
engem a barátom ujjazott és nyalt. nekem sem fájt az elsö szex.
2/9 anonim válasza:
Én nem ujjaztam magam, de így nehezebben is tudott belémhatolni a barátom.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
első: a szex előtt engem is megujjazott a barátom, de csak 1 ujjal:D
2010. dec. 9. 12:43
4/9 nielindi válasza:
akkor ti nem sokat ismerkedtetek egymás testével... pedig pont fontos lenne elsö szex elött megismeri a másik testét, sokat pettingelni. és nem arra gondolok, h 10 perccel a szex elött, hanem folyamatosan, naprol napra, hétröl hétre.
6/9 anonim válasza:
En a baratnommel tobb honapig pettingeltunk csak, es csak utana fekudtunk le.
18 f/karpatalja
7/9 Nocaaa válasza:
Szerintem fontos,h megismerd a tested! Semmi gond nincs a maszturbálással,sőt!!! Az első szex is kellemesebb lehet,ha már maszturbáltál!
8/9 bellatrem válasza:
barátnőm álltja hogy mielőtt velem lefeküdt sose maszturbált...!
azóta persze igen...
és már 16 hónapja vagyunk együtt minden gond nélkül..
és neki se fájt az első...
9/9 anonim válasza:
Még szűz vagyok, de nem merem magam ujjazni.. lehet, hogy butaság, de inkább majd a barátommal csinálom ha eljön az alkalom...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!