Mit tegyek, hogy szex elott ne lankadjon le?
Figyelt kérdés
Vgayis arra szeretnek valaszt kapni, mivel kozeledik az elso, es a lany se szu mar, hogy mit tegyek, szex elott es kozbe ne lankadjon e, illetve mit tegyek h merev marajon? A bunko valaszokat mellozetek pls. Ja es a lanyt nm zavarja h az vagyok csak na. Azert nm szeretnek leegni. koszi2010. dec. 8. 17:16
2/11 anonim válasza:
Szereted te ezt a lànyt?Vagy szorongsz valamitõl?Ennek sok oka lehet!
3/11 A kérdező kommentje:
szeretem hat! :) De akkor is? mitortenik ha lelankad? am nm szorongok en semmitol...
2010. dec. 8. 17:33
4/11 anonim válasza:
Dehogyis nem szorongsz,ha többször lelankad,akkor mar félsz a helyzettõl nem?Ja és sokat szamit,hogy hany éves vagy?
5/11 A kérdező kommentje:
azt akarod mondani hogy egyszeruen nem kell feljek?
2010. dec. 8. 17:55
6/11 anonim válasza:
Hát, ha már így előre parázol, akkor _ettől_ a szorongástól tényleg lelankadhat. Dehát miért lankadna le? Egészséges vagy, kívánod a lányt, állni fog mint a cövek!
7/11 anonim válasza:
Persze,hogy nem kell félned,ez olyan,mintha bekapsz egy db.csokit,attól sem rettegsz,hogy le megy a torkodon vagy nem!Csak is a lànyra koncentràlj es menni fog!
8/11 anonim válasza:
Elméletileg azért szexelsz vele mert tetszik neked jó érzés ha bedugod a pélód a pinájába és merev marad amíg el nem durransz mert felizgat!Ha lelankad akkor nem tetszik neked a lány valamejest!
Nekem ez a véleményem!
9/11 anonim válasza:
hány évesek vagytok, sok kapcsolata volt a lánynak?
10/11 anonim válasza:
Ha lelankad majd felálítja kézrátételel.Enyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!