én szűz vagyok és nemtudom beletenni a normál tampont. Mindehogy próbáltam. Nektek se ment bele szűzen? Léci válaszojatok.
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 16:44
3/14 A kérdező kommentje:
hát lehet. :S de tökrossz. hamarosan szerintem lefekszek barátommal és tökgáz h. akk ilyen szűk vagyok..... :S valami tanácsot adjatok vagynemtudom.
2010. dec. 6. 17:21
4/14 anonim válasza:
Én inkább azon aggódnék, hogy sem írni, sem fogalmazni nem tudok, de ha szerinted az gáz, hogy szűk vagy, irigylem a problémáid.
Én sem tudok tampont használni, nem is szeretem, van ilyen is, sőt van olyan ismerősöm, aki már szült de soha életében nem tudott tampont használni, szülés után sem. Van akinek bejön van akinek nem.
5/14 anonim válasza:
Szüzen nekem még a mini is nagy nehézségek árán ment be,nemhogy a normál. Azóta már nem jelent gondot. Ha az első szex tervben van,akkor fogadj meg egy tanácsot: több hetet,akár hónapot foglalkozzatok előtte csak a pettinggel,azon belül is az ujjazással.Lehet,hogy kezdetben az 1ujjis kellemetlen lesz,de érdemes egy kicsit tágítani,főleg ha ennyire szűk vagy.Szerintemamíg2ujjnemmegy simán,addig nem érdemes rátérni a lényegre.De ez csak az én véleményem,mert mi így csináltuk és egy csepp fájdalmat sem éreztem az első szex alkalmával,sokakkal ellentétben.
6/14 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat. :) sokat segítettetek.
2010. dec. 6. 17:33
7/14 anonim válasza:
csak h megnyugatassalak én már 3 éve rendszeresen élek nemi életet és még mindig csak a minit használom :D
a nagy belém se fér. a közepes meg nagy nehézségek árán és kényelmetlen. tehát maradt a mini.
de a barátom imádja h ilyen szűk vagyok :)
20L
8/14 anonim válasza:
nálam a normál is felmegy és még nem éltem nemi életet...bár 8éve balettozom és lovagolok...de hát mindenki más..és ehhez képest a nőgyógyászati vizsgálaton mégis azt írták hogy nagyon szűk vagyok
9/14 anonim válasza:
Én tudok normált használni.... 14/L
10/14 anonim válasza:
az előző vagyok elfelejtettem írni hogy szűz vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!