Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A pasim még szűz, és velem...

A pasim még szűz, és velem akarja elveszíteni. Hogy lehetne ez neki a legfelejthetetlenebb "elsőszex"?

Figyelt kérdés

Az van,hogy nagyon tetszik egy srác... tetszik... hát nagyábol már össze is jöttünk,taliztunk,elmentünk sétálni,nagyon édes volt... kaptam rózsát tőle,és megvolt az első csók is. ^^

de viszont... ő még szűz,és fiatalabb nálam. Azt mondta,hogy ha eljutunk odáig,velem eltudja képzelni hogy elveszítse...

de ... én még sose voltam szűz fiúval.:S tuti hogy parázni fog,tök édes lesz ahogy szerencsétlenkedik.. ( HA eljutunk odáig. ) de... ilyenkor nekem kell lenni annak,aki majd irányítja őt.Nem? De én se voltam eddig sok pasival... csak egyel,és mindig ő irányított engem mert tudta hogy még tapasztalatlan vagyok.

még is... hogy csináljam ezt? hogy neki legyen a legjobb?

fontos.:/ kérlek segítsetek!

köszönöm. ^^

L/17,5

Ő F/16

2010. dec. 6. 01:15
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
várj még ezzel, nem vagy elég érett hozzá
2010. dec. 6. 01:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy fiúnak nem olyan nagy dolog ez, ha mégis, akkor minimum bölcsész széplélek, de inkább langyi. Beteszi, huzogatja, elmegy. Aztán egyre jobb lesz. De neki nem fáj, nem jelent semmi extra "áttörést", a szex az szex. Szóval nem kell így hozzáállni. Ha nem közvetlenül előtte recskázott akkor úgyis hamar el fog menni.
2010. dec. 6. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem dugj fel neki egy vimes dobozt. Tutira felejthetetlen élményben lesz része!

Dr. Traktor

2010. dec. 6. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 20éves fiú vagyok.

Amikor elvesztettem akkoris én irányítottam.

Emellett az első az mindenkinek emlékezetes.

És a férfiaknál mindenkinek jó:D

A probléma az lehet majd hogy annyiira belessz parázva hogy bénalessz, és nemfog tudni elmenni.

De hidd el örök emlék lessz neki.

Énmég mais órára pontosan megtudom mondani mikor vesztettem el:D

2010. dec. 6. 13:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg azon is gondolkodnom kell, hogy kivel is volt. Évszámot se tudnék mondani igazán :D Szóval a fiúknál ez erősen változó, úgy tűnik.
2010. dec. 6. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tudni fogja mit kell csinálni... ez ott van minden fiúban ha sexelt már ha nem én is azt hittem hogy húúú most mit fogok csinálni hogy kezdjem meg ilyesmi de aztán ment magától a dolog és hidd el egy fiúnak az hogy egy nála idősebb és már nem szűz lánnyal csinálhatja először annál nem nagyon lesz jobb élménye! ;)
2010. dec. 6. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:

elvetted azóta?

milyen volt?

2011. márc. 27. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!