Mit tanácsoltok hogy ne jusson minden nap eszembe hogy még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
Azt az egyet kivéve hogy veszítsem el a szüzességem mivel becsajozni nem igazán tudok, hivatásoshoz meg nem akarok menni. Normális válaszokat várok. Köszönöm.2010. nov. 30. 13:19
21/33 A kérdező kommentje:
Mostanság már annyira nem, egyszerűen túl nagy a felfordulás az életemben, rendetlenségben élek, túl sok a leghangoló körülmény ami körülvesz. Mégis melyik csajnak kéne egy problémás srác. Az önbizalomhiány önmagában nem okozna gondot, de nekem van mellette jó pár egyéb problémám jelenleg. Egy jó részükre tudom a megoldást, de nincs erőm megvalósítani őket amig nem tudok megfelelően koncentrálni a feladataimra emiatt az idióta szüzesség dolog miatt.
2010. nov. 30. 13:57
22/33 anonim válasza:
Hidd el, h a külsőn és a pénzen kívül semmi se számít a nőknek, de még a pénz se mindenkinek! Szal akármi is az, van esélyed.
23/33 anonim válasza:
71%-os igazat beszél. Próbálkozz a fiatalabb csajoknál, simán van esélyed ha jóképű vagy, semmi más nem kell hozzá.
24/33 A kérdező kommentje:
Ezzel nem mondtatok újat, csakhogy az egyik problémám pont az hogy a következő 2-3 hónapban nem igen tudok becsajozni. Hajtanom kell végig, tudjátok hogy van ez, lakáshitel stb. Nem lesz se időm se energiám se pénzem elmenni csajozni. Ezért erre az időre valahogy ki kellene vernem a témát a fejemből, ha ez nem sikerül, akkor csak árnyéka vagyok önmagam teljesitő képességének, és még nehezebben fogok kimászni a szarból, ha egyáltalán ki fogok.
2010. nov. 30. 14:04
25/33 anonim válasza:
Az a lényeg add önmagadat! Attól hogy vannak problémáid neki is lehetnek. Lényeg hogy a problémádat hagyd ki mikor csajozni próbálsz, aztán ha megvan a barátnőd akkor megoszthatod vele a problémáidat és lehet hogy tudd segíteni rajta de lényeg az hogy ne terheld rá a problémáid súlyát!
26/33 A kérdező kommentje:
Itthoni munkám van (internetes) emiatt eleve el sem fogok tudni mozdulni csajozni, -meg ugy egyáltalán szinte sehova- itthonról a következő 2-3 hónapban, ez itt a gubanc.
2010. nov. 30. 14:10
27/33 anonim válasza:
Ó akkor mit panaszkodol király életed van (otthoni meló), jó lehet neked ha csak ez az egy NAGY FŐ problémád van..
Max netten rendelsz egy csajt és házhoz jön mint a pizza...
28/33 anonim válasza:
Hova valósi vagy?:D
Kezded felkelteni az érdeklődésemet:$
29/33 anonim válasza:
hát sztem ha akarnád meg tudnád oldani, hogy hetente 1x elmenj szórakozni...
inkább nem is akarsz becsajozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!