Hogyan kell sexelni? Vagyis élvezkedni.
Abszolút egyetértek, kedves előző... Bár én még nem vagyok anyuka, csak felvázoltam, mi lenne ha... A szülőnek a dolga a felvilágosítás, nevelés, nem pedig egy 60 éves védőnőnek...
Engem is korán felvilágosítottak, elmagyarázták, hogy ez nem olyan hipp-hopp dolog, sokkal komolyabb annál, sosem volt tabu téma... És lám, 18 éves koromig szűz tudtam maradni és egyáltalán nem érzem, hogy bármiről is lemaradtam volna. Nem azért történt ez, mert csúnya lennék, vagy visszahúzódó, inkább ellenkezőleg... Mindig somfordáltak körülöttem a fiúk, csak okosnak kell lenni... Megéri... Visszagondolva, ha előbb kezdtem el volna ezeket a dolgokat, ma lehet, hogy kifejezetten szégyellném. Egyébként egyik ismerősöm 14 évesen vesztette el. Ma meg már szánja-bánja, egyáltalán nem büszke rá, sőt, mindenkit óvva int a dologtól ennyi idősen.
Kérdező!
Dugd meg. De akkor vállaljátok a következményeit, mint egy felnőtt!!!
Érted!? Ha felnőtt dolgokba akartok belekezdeni, akkor kezeljétek úgy is. De akkor ne rinyáljatok, hogy ha baj van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!